Obavijesti

Show

Komentari 0

Lepa Brena sredila pjevačima folka redovite gaže u Hrvatskoj

Lepa Brena sredila  pjevačima folka redovite gaže u Hrvatskoj
4

NAVALA Tijekom idućih godinu i pol dana mladi pjevači iz srpskog talent showa 'Zvezde Granda' izmjenjivat će se na pozornici zagrebačkog noćnog kluba

VIDEO

Nakon što je u travnju napunila diskoteku u metropoli, Lepa Brena (52) odsad će je puniti i najnovijim folk nadama.

Najpopularnija glazbena zvijezda na Balkanu uspjela je promijeniti i ime kluba. Potpisom ugovora s njezinom Grand produkcijom zagrebačka Shamballa zvat će se Grand klub Shamballa.

- Suradnja s noćnim klubom daje nam ulaz na hrvatsko tržište. Prvo će nastupati naše zvijezde showa, a sljedeći korak bio bi širenje. U dogledno vrijeme organizirat ćemo audicije na koje će se za show prijaviti i hrvatski talenti - rekao je Saša Đurić, Grandov menadžer. 

Dodao je da veliki uspjeh showa pripisuje upravo vlasnici Grand produkcije, Lepoj Breni i suvlasniku Saši Popoviću. 

Natjecanje podsjeća na 'X Factor' i 'Američki idol'. Na audicijama traže nove folk zvijezde koje moraju zadovoljiti strogi žiri, u kojem je i Brena. Uz dolazak svih uzdanica showa 'Zvezde Granda' u Zagreb, najavljuju i nastup Lepe Brene koja je prije pet mjeseci u istom klubu pjevala svoje najveće narodnjačke hitove.

- Puno je dragih ljudi u Zagrebu s kojima rado popijem kavu i ispričam se. Naravno, tu su i štrukle u Esplanadi koje su najbolje na svijetu. Pazim na liniju, ali morat ću zgriješiti – rekla je tada Brena. U maniri prave zvijezde pred krcati klub tada je izašla u crnoj kratkoj dekoltiranoj haljini te je izgledom nadmašila i neke mlađe kolegice. Zagreb koji će, po svemu sudeći, postati Brenin centar kiča, oskudne odjeće i narodne glazbe  već je ugostio i Radmilu Manojlović, trenutačno zvijezdu Granda, koja već puni narodnjačke klubove po Hrvatskoj.

- Ovim se pokazuje da glazba ne poznaje granice nego spaja ljude. Bez ikakve reklame svidjela sam se ovdašnjoj publici - rekla je Radmila uoči nastupa. 

Lepa Brena, koja je ovo ljeto s obitelji provela na otoku Cresu, sad će imati i poslovnih razloga za češći posjet Hrvatskoj.

Brena oduševila zagrebačku publiku u prepunoj Shamballi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega