Letovci: 'U izolaciji vježbamo i jedemo, tučemo se i šminkamo' Let 3 | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 6

Letovci: 'U izolaciji vježbamo i jedemo, tučemo se i šminkamo'

Letovci: 'U izolaciji vježbamo i jedemo, tučemo se i šminkamo'
7

Svoj prvi zajednički nastup Let 3 i Tereza Kesovija odradili su iz svojih domova, odakle su zasvirali i zapjevali povodom dodjele medijske nagrade 'Večernjakova ruža' koja se po prvi puta održala virtualno.

VIDEO

Grupa Let 3 i Tereza Kesovija (81) iz svojih su domova zapjevali ‘Sam u vodi’ na dodjeli Večernjakove ruže. Radi se o suradnji koju su imali početkom 2020. godine. Iako su naizgled nespojivi, riječki rokeri i Tereza tvrde kako je suradnja bila veličanstvena.

POGLEDAJTE KAKO MRLE VJEŽBA U IZOLACIJI: 

Pokretanje videa...

Mrle Let 3 01:32

Pjesma je 31 godinu nakon objave na kultnom albumu 'Two dogs fucking' dobila novo ruho i pojačana je jedinstvenim glase dive glazbene scene. Zbog nje je pjesma dobila potpuno novu dimenziju, isticali su članovi benda.

Pjesmu u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče, uz Prlju može otpjevati samo Tereza, poručili su nam iz benda ponosni što su dobili priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon, a iako do sada nisu uživo dijelili mikrofon pred publikom, svoj su prvi zajednički nastup Let 3 i Tereza Kesovija odradili iz svojih domova, odakle su zasvirali i zapjevali povodom dodjele medijske nagrade 'Večernjakova ruža' koja se po prvi puta održala virtualno. 

- Snimili smo i video, svatko je radio što najviše voli raditi u karanteni. Čovjek koji je volio puno jesti, kasapio je meso, zločesti su dobili šamar od svoje djevojke, Baljak se ni u karanteni ne pojavljuje bez šminke, ja sam vježbao, a Tereza i Prlja su pjevali - poručio je Damir Martinović Mrle (58) i otkrio nam pokoju riječ o novom 'Best off' albumu, kojeg su najavili suradnjama s TBF-om, marriachima El Combo, Vucom i Terezom Kesovijom, a koji je trenutno u završnim studijskim fazama. 

- Album će biti sve najbolje od Leta 3, oplemenjeno s ponajboljim izvođačima hrvatsko-slovenske glazbene scene, uz prizvuk El Comba, meksičkog benda koji njeguje meksičku glazbu. Bit će veselo, plesno i jebozovno - poručio je Mrle u svom stilu. Bend na albumu radi tek dvije godine, što je za njihov rad brzina munje, a svladati do kraja ove godine, samo da Mrle skupi dovoljno mrava za završne radove, šale se u benda. 

POGLEDAJTE VIDEO O KOTIGINOJ PODRŠCI ZA VRIJEME KORONE: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu