Obavijesti

Show

Komentari 113

Lidija Bačić: 'Drago mi je kad se prepoznaje moj seksepil, iako se tu ništa posebno ne trudim'

Lidija Bačić: 'Drago mi je kad se prepoznaje moj seksepil, iako se tu ništa posebno ne trudim'
4

Ja sam zaljubljena u život, prijatelje, pismu, Split, more...a ima i drugih ljubavi naravno. Kad bude netko meni toliko važan da ga pokažem svitu, naravno da neću ništa kriti i svi će mediji znati za to, izjavila je pjevačica

VIDEO

Svakoj ženi godi kada joj hvale izgled, ni ja nisam iznimka i drago mi je kada se prepoznaje i moj seksepil, iako se tu ništa posebno ne trudim, takva sam kakva sam. Naravno, meni je najvažniji glas, pisme, koncerti...ali svijet je danas i iznimno vizualan, koristim i svoj izgled u cilom paketu karijere, kroz društvene mreže, TV reklame, izjavila je pjevačica Lidija Bačić (36) u nedavnom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lidija Bačić na snimanju VIDEO

Gostovala je, kaže, u dosta serija i filmova.

- Tamo su uvijek tražili da glumim sebe, a ne neki izmišljeni lik, to mi laska, da sam toliko pojavom izdefinirana u percepciji ljudi - izjavila je pjevačica.

Lidija je nedavno iznenadila javnost objavom o zaruka, ali naravno, bila je lažna.

- Ja sam zaljubljena u život, prijatelje, pismu, Split, more...a ima i drugih ljubavi naravno. Kad bude netko meni toliko važan da ga pokažem svitu, naravno da neću ništa kriti i svi će mediji znati za to. Još se morate strpjeti ha-ha - izjavila je pa nadodala kako želi brak i djecu uskoro.

Poručila je kako uvijek živi za sutra te da se ne osvrće puno unazad.

- Svaki dan je nova šansa za pobjedu i sreću, ali znam nekad prevrtjeti film u glavi i sjetiti se nekih trenutaka za koje mi je žao što nisu lipše ispali, učim od tih situacija i ne ponavljam greške, bar je to dobro - izjavila je Bačić.

Lille u bijelom topu naglasila adute, pratitelji: Ispalo ti nešto!
Lille u bijelom topu naglasila adute, pratitelji: Ispalo ti nešto!

Pohvalila se da u kojoj god seriji ili filmu je glumila, redatelji i profesionalni glumci kazali su joj da je bila odlična.

- Sviđa mi se taj posao, vidim se i u nekom filmu, u nekoj glavnoj ulozi, sprema se serija u kojoj ću imati glavnu ulogu, ali za sada ne mogu ništa više reći o tome. Zanimljivo mi je razvijati karijeru i u tom smjeru, ali glazba je moja prva i prava ljubav - otkrila je Lidija.

Sprema se, kaže, za nastup na CMC festivalu u Vodicama i to čak s dvije pjesme.

-  Jedan duet i jednu solo pismu. Možda ću ove godine ići i na neke druge festivale, svi smo sretni što glazba živi ponovo. Što se tiče koncerata, konačno je i u tom segmentu krenulo i nama glazbenicima. Svi smo sretni zbog susreta s publikom - izjavila je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...