Obavijesti

Show

Komentari 274

Lidija Bačić upozorila: U mojim se rukama tope led i muškarci

Lidija Bačić upozorila:  U mojim se rukama tope led i muškarci
5

CRVENI ALARM Pjevačica Lidija Bačić je snimila spot u kojem je u mini bikiniju otkrila sve atribute. U dva sata skupila je 70.000 klikova na internetu

VIDEO

Ako trebam birati između pijanice i svađalice, radije ću ovo drugo. mada mislim da je bit svake veze zavoljeti partnera sa svim manama i vrlinama, kaže Lidija Bačić (30).

Splićanka je u Istri snimila spot za novi hit 'Nezamjenjiva' u kojemu pjeva: 'Ako se bolje ljubiš kad piješ, bit ću tvoja pijanica, ako se bolje ljubiš kad se svađaš, bit ću tvoja svađalica'. Njezini bujni atributi užarili su internet i u samo dva sata pjesma je na portalu 24sata.hr skupila više od 70.000 klikova. Pjevačica se ne srami istaknuti seksepil, no ovo je prvi put da se skinula u minijaturni kupaći.

Pokretanje videa...

01:06

- Zašto ne bih? Ljeto je, vruće je, kakav spot bi trebao biti usred ljeta nego u badiću? - kaže Lidija koja je u spotu promijenila tri kupaća kostima. Jedan od njih je limeni i sama ga je dizajnirala. Pjevačica je za izgled i pjesmu ubrala same pohvale. Spot su snimali u lipnju i čekali da u kišnom tjednu ulove jedan sunčani dan. S partnerom Lukom, koji je s njom u bazenu, nije imala 'napetih trenutaka'.

- Oboje smo to profesionalno odradili i zadovoljna sam. Reakcije na pjesmu, spot i styling su izvrsne. Sretna sam jer mi mobitel ne prestaje zvoniti - rekla je Splićanka.

Svjesna je da će muškarcima nakon što odgledaju spot trebati dodatno hlađenje. Lidija im za to nudi recept.

- Najbolje hladi skok u more ili ultra hladno piće. Ako nema ni jednog, rashladiti se može i s ledom. U mojim rukama brže se tope i led i muškarci - šali se atraktivna Lidija. Dodaje da joj na snimanju spota hlađenje nije trebalo jer je pored nje bilo sve: i bazen, i osvježavajuće piće, i dobar frajer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 274
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...