Obavijesti

Show

Komentari 6

Lidija rekla Alenu da je luđak, a Goga otišla iz stana u 5 ujutro

Lidija rekla Alenu da je luđak, a Goga otišla iz stana u 5 ujutro
17

U showu su tijekom proteklih nekoliko tjedana među kandidatima postojale sitne trzavice, a kod nekih je i eskaliralo. Osim što su zajedno provodili lijepe trenutke, svađa među kandidatima nije nedostajalo

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Brak' pratim, ali 'Savršeni' mi je najdraži show zbog Gorana...

U showu 'Brak na prvu' šest je parova izreklo sudbonosno 'da' nakon čega su proveli nekoliko tjedana zajedno. Prolazili su lijepa razdoblja, zajedno su se smijali, plesali, grlili se, no bilo je i svađa. Tu su bile manje razmirice, dok su drugi imali žestoke okršaje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Valentina i Marinko svađali se zbog visine

Valentina i Marinko tijekom cijelog showa bili su skladan par. Većih razmirica nisu imali, no posvađali su se kada su jednom prilikom razgovarali o tome kako bi mogli provesti vrijeme. Valentini se nije svidjelo što je Marinko želio nešto vezano uz visinu, o kojoj ona ne želi čuti jer je uz nju veže traumatični događaj.

Najveća svađa: Lidija i Alen na medenom mjesecu

Lidija i Alen od samog početka davali su naznake kako njihova veza neće uspjeti. Eskaliralo je na njihovom medenom mjesecu. Svađali su se, a Alen je pozvao kamere da zabilježe što se događa. Lidija mu je to jako zamjerila i nekoliko puta tijekom showa govorila o tome. Smatra kako ju je tada trebao smiriti, a ne tako postupiti.

Arsenal uvreda od Lidije za Alena

Nakon prve svađe, Lidija i Alen imali su još jednu pa još jednu i još jednu, a najgora je bila ona na njihovom posljednjem spoju. Bili su na romantičnoj večeri, koja je bila sve, samo ne romantična. Nisu im pomogle ni latice ruža oko njih. Nakon što Lidija konstantno u showu govori svoje mišljenje o Alenu, on je njoj uzvratio.

- Mogla si pored mene bezbrižno hodati gola, ja te ne bih ni pogledao, a ne da te ne bih 'povalio' nasred dnevnog boravka ili sobe - govorio je Alen, dok je Lidija kolutala očima. Naglasila mu je kako joj se povraća od njegovog govora.

Na zajedničku večeru Lidija i Alen već su došli vidno neraspoloženi jer su se svađali u automobilu. Njoj se više ne da trpjeti njegovo ponašanje. 

- Ti si tipični fejker, pomalo pasivno-agresivan. Zapravo, vučeš na mentalnog zlostavljača. Ja se tebe bojim, kad vidim taj tvoj luđački pogled, strah me što nemam neka vrata - rekla mu je Lidija. Alen joj je poručio da je može biti sram zbog tih riječi.

Goga u pet ujutro napustila stan

Iako mnogo manje bogata teškim riječima, i svađa između Gordane Marelli i Dejana ostala je upamćena. Nakon zajedničkog druženja s ostalim kandidatima Dejan se kasno u noći vratio u stan, dok je Gordana otišla oko ponoć. Počeli su se prepucavati, a Goga je naposljetku u pet u jutro otišla iz stana kako bi se razbistrila. Nije očekivala da će tako eskalirati u njihovom odnosu.

Nadia 'puknula' na Luku

Njihova šetnja po Jarunu završila je svađom u kojoj je Nadia poručila kako je ona gotova s tom pričom i skinula mikrofon. Rekla je kako se Luka zaljubio u nju i kako je to jedini problem. 

U prethodnoj epizodi Nadia je imala drukčije mišljenje o svom odnosu s Lukom. Čak i je zaprijetila Nikolini.

- Ja bih joj preporučila da ne dira ono što je moje jer će biti od pupka do šu*** - oštro je rekla Nadia, nakon što je Nikolina prokomentirala kako je Luka zgodan dečko. Iako Nadia nije burno reagirala kad joj je Luka rekao da je Nikolina flertovala s njim, to joj je , čini se, zasmetalo. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nadia bila i u Shopping kraljici: Zaručnik joj je tad birao krpice

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kandidati showa 'Brak na prvu' 01:30

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski