Obavijesti

Show

Komentari 20

Lindsay Lohan sukobila se sa izbjeglicama: Dobila šaku u lice

Lindsay Lohan sukobila se sa izbjeglicama: Dobila šaku u lice
5

Neću otići dok ih ne uzmem. Sada znam tko ste. Ne zaje*avajte se sa mnom, vikala je glumica na par iz Sirije i uhvatila im jednog od dva sina za ruku

VIDEO

Pozdrav svima! Želim vam pokazati obitelj koju sam upoznala. Ovo je obitelj izbjeglica iz Sirije zbog koje sam užasno zabrinuta. Stvarno trebaju pomoć, rekla je Lindsay Lohan (32) tijekom prijenosa uživo na svom Instagramu. Glumica je zatekla obitelj beskućnika, odnosno par s dvoje djece i ponudila im je mjesto za spavanje. 

- Želite li poći sa mnom? Hajde, dođite sa mnom, ja ću se pobrinuti za vas. Želite li spavati u hotelu večeras? Gledati filmove? Bilo bi jako zabavno gledati film na televiziji ili na kompjuteru - rekla je Lindsay Sirijcima. No oni su odbili prijedlog glumice koja se zbog toga naljutila i počela je par napadati za njihovo ponašanje. 

- Ne biste smjeli držati svoju djecu na podu. Trebali biste naporno raditi i raditi bilo što za svoju djecu da bi ona mogla imati bolji život. Ako im netko nudi stan i krevet, što bih bila ja u ovom trenutku, dajte im to. Oni će vam se vratiti - istaknula je Lohan. Par je ustao nakon njezine prodike i pokušao otići od glumice, no ona nije odustajala nego ih je pratila i snimala cijelo vrijeme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@giuseppezanotti @dakotalohan @ysl @anthonyvaccarello @danieladmartino #family love 💗

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

- Neću otići dok ih ne uzmem. Sada znam tko ste. Ne zaje*avajte se sa mnom - vikala je Lindsay. Usto je optužila par za otmicu djece. 

- Vi vučete tu djecu, a ona žele ići. S vama sam dečki, ne brinite, cijeli svijet gleda ovo što se događa - rekla je Lohan. Nakon toga se približila obitelji i uhvatila je dječaka za ruku. Majka ju je tada udarila u lice te se Lindsay zaustavila i snimala sebe kako plače. 

Glumica je potom bila na tlu uplakana i ponavljala da se jako boji. Još nije komentirala cijeli incident za američke medije. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin