Obavijesti

Show

Komentari 4

Lisa Lopes imala je 30 godina: Poginula u prometnoj nesreći

Lisa Lopes imala je 30 godina: Poginula u prometnoj nesreći
18

Pjevačica je u trenutku smrti snimala dokumentarac o svom životu, a u automobilu je bila s prijateljicama. Snimka prometne nesreće i danas postoji na YouTubeu

VIDEO

Legende koje su nas prerano napustile - samo za čitatelje portala 24sata.hr objavljujemo životopise najslavnijih glazbenika, čije su genijalne karijere prerano završile zbog slave, droge, alkohola, ljubavi...

Lisa Nicole Lopes poznatija pod umjetničkim imenom 'Left Eye', bila je američka reperica koja je preminula 2002. godine. Svijet je napustila s 30 godina, zbog ozljeda glave i vrata koje je zadobila u prometnoj nesreći. Snimala je dokumentarac o svom životu, a u automobilu je bila s prijateljicama. 

Lisa je karijeru započela kao članica R&B grupe TLC, a radila je i na samostalnoj karijeri. Snimila je album 'Supernova', a prije smrti dovršavala je i drugi album.  Surađivala je s pjevačicom Mel C na pjesmi 'Never Be The Same Again'. 

Uspješna karijera, turbulentan privatni život

Prvi album grupe TLC  'Ooooooohhh... On the TLC Tip', prodan je u šest milijuna kopija diljem svijeta, a njihov drugi album 'CrazySexyCool', samo je potvrdio njihov slavni status. 

Dok je njezina karijera išla uzlaznom putanjom, Lisa je u privatnom životu bila u turbulentnoj vezi s igračem američkog nogometa, Andreom Risonom. Lisa je 1994. godine uhićena jer je podmetnula požar u njegovom domu. 

Zbog troškova koje je taj incident snosio, TLC su 1995. godine proglasile bankrot. Na glazbenu scenu vratile su se opet 1999. godine s album Fanmail' koji im je donio Grammyja u kategoriji najboljeg R&B albuma. 

Snimka trenutka Lisine smrti i danas postoji na YouTubeu

Šokantna snimka neposredno prije smrti 30-godišnje pjevačice i članice r 'n' b skupine TLC dospjela je u "ruke" glazbene kuće VH1. Pjevačica je nekoliko trenutaka prije smrti zamišljeno gledala oko sebe dok je vozila Mitsubishi Monteru. 

Preminula je na mjestu od udarca u glavu

U rukama je držala crvenu Coca-Cola kutijicu koju je suvozač snimao putem. Kamera se prebacila na stražnje sjedalo i 'uhvatila' Lisine prijateljice koje su tipkale po mobitelu. Odjednom se začuo vrisak. Lisa je navodno vozila normalnom brzom iz La Ceibe prema San Pedro Suli, ali je naglo zakočila jer je željela izbjeći sudar s autom ispred sebe.  Mitsubishi se prevrnuo i neko vrijeme kotrljao. 

U vozilu su bili njeni brat i sestra, ženska skupina Egypt te dva producenta. Svi su zadobili teške ozljede, a Lisa je na mjestu preminula od udarca u glavu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album