Show

Komentari 20

Livaja se odlično snašao u ulozi modela uz suprugu Iris Rajčić: 'Užitak mi je bio raditi s njime'

Livaja se odlično snašao u ulozi modela uz suprugu Iris Rajčić: 'Užitak mi je bio raditi s njime'

Novu kolekciju brenda bivšeg nogometaša Vedrana Ješe promoviraju napadač Hajduka i njegova supruga. 'Znao sam da je odličan nogometaš, ali dobro se snašao i kao model', rekao nam je Vedran

Trenutačno je najbolji igrač HNL-a, njegovim igrama i golovima Hajduk ima šanse i za naslov prvaka. Marko Livaja (28) sad se okušao i na jednom drugom terenu, onom manekenskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

I može se reći da mu, kao i na travnatom, dobro ide. Livaja i supruga Iris Rajčić (42) bili su modeli za brend Cataleya sport Line, koji nose i Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Dominik Livaković, Mario Pašalić, Andrej Kramarić te svjetske nogometne zvijezde: Kylian Mbappe, Miralem Pjanić, Thomas Lemar, Radamel Falcao, Edin Džeko... Cataleya je hrvatski modni brend koji je prije nekoliko godina pokrenuo bivši nogometaš i reprezentativac Vedran Ješe, a poznat je po kvaliteti, dizajnu i upečatljivom logu cvijeta orhideje.

- Užitak je bio raditi s Markom i Iris, koja je moja dugogodišnja prijateljica i kojoj se zahvaljujem. Znao sam da je odličan nogometaš, ali dobro se snašao i kao model - rekao nam je Vedran Ješe.

Najnovija kampanja snimljena je u Splitu, na burnom danu, a Marku nisu smetali ni nanosi hladnoće i vjetra te je poput pravog profesionalca uz svoju već iskusnu suprugu pozirao pred objektivom zadarskog fotografa Tonija Filipovića. I ovu 'utakmicu' odigrao je na vrhunskoj razini.

- Bilo me malo strah kako će se snaći u ovoj ulozi, ali taktički je sve dobro odradio - našalio se Ješe.

On i supruga Martina u ovom su biznisu već nekoliko godina, a brend Cataleya ime je dobio po kolumbijskog orhideji. Osim sportske linije, jako su hvaljene i haljine Cataleya by Martina Ješe. Zadranka Martina upoznala je Vedrana u Zagrebu, u jednom klubu na 'Večeri Zadrana'. Ponosni su i sretni roditelji Tiare (11) i Itaia (8).

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci