Obavijesti

Show

Komentari 49

Hurley (55) zavodi u badiću pa je 'napali': 'Zašto širiš noge?'

Hurley (55) zavodi u badiću pa je 'napali': 'Zašto širiš noge?'
6

Manekenka često pozira u kupaćim kostimima i unatoč tome što je prešla pedesetu pokazuje svoju liniju. Obično dobiva mnoge komentare na račun svog izgleda, no ovaj put nije bilo tako

VIDEO

Uvijek joj uspijeva da svi okreću glavu za njom kada prošeta u bikiniju, a manekenka Elizabeth Hurley (54) i ovaj je put mamila poglede u plavom kupaćem kostimu. Fotografiju na kojoj ponosno pozira i ističe svoju liniju iako je prešla pedesetu, podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Na račun svog izgleda, kao i obično, dobila je brojne pohvale, no ima i onih koji smatraju kako je manekenka pretjerala s uređivanjem fotografije i načinom poziranja.

- Ova fotografija je fotošopirana, čemu, Liz? Ne bi trebala ni tako stajati. Zašto širiš noge? - pisali su joj.

Liz Hurley se ponovno skinula: 'I dalje si najljepša žena ikada'
Liz Hurley se ponovno skinula: 'I dalje si najljepša žena ikada'

Na taj je način predstavila i bikini iz svoje kolekcije i u opisu fotografije naglasila kako joj je ovaj jedan od najdražih. Često pozira na taj način, a njezinih golišavih fotografija nije nedostajalo niti za vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa. 

Trenutno živi sa svojom mamom Angelom u vili vrijednoj približno 50 milijuna kuna, a koja ima 13 soba.  Jednu od soba u vili uredila kao sobu gdje drži samo odjeću.

- Živim blizu Walesa. Mama se preselila kod mene. Nemam prijatelja ovdje, ali sam organiziranija i imam više vremena - rekla je Hurley za strane medije

Liz je nedavno rekla kako ju je korona virus sprječavao u pronalasku ljubavi s novim muškarcem, što joj je trenutna želja. 

- Voljela bih se ludo zaljubiti u nekoga, što se sigurno neće dogoditi dok sam zatvorena s krvnim srodnicima. Možda kada ovo sve završi. Tada ću upaliti prednja svjetla i potruditi se  - rekla je manekenka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin