Obavijesti

Show

Komentari 0

Ljeto je tu: Vrući ljetni kadrovi u novom spotu benda Koktelsi

Ljeto je tu: Vrući ljetni kadrovi u novom spotu benda Koktelsi
4

Nauljena zgodna polugola tijela hrvatskih ljepotica i neskriveni mamurluk članova benda Koktelsi, novi su video adut za srpanjske vrućine. Pjesma 'Ljeto nam počinje' prva je uspješnica benda s Kvarnera

VIDEO

Nauljena zgodna polugola tijela hrvatskih ljepotica i neskriveni mamurluk članova benda Koktelsi, novi su video adut za srpanjske vrućine. Pjesma 'Ljeto nam počinje' prva je uspješnica benda s Kvarnera kojom se plasiraju na nacionalno tržište u izdanju Croatia Recordsa. Za to su iskoristili prokušani trenutno popularni recept – sexy tijela, vrućinu, alkohol i more, uz neizostavni brzi ritam i lakopamtljive stihove.

-Nama su oduvijek svi govorili kako smo ludi i raspojasani, te da na nastupima često prelazimo granicu prema potpunom ludilu i pijanki. Upravo zato, odlučili smo dio naše osobnosti, po čemu nas publika na Kvarneru itekako poznaje, prikazati u ovom spotu. Ovo nam je prva pjesma na književnom štokavskom jeziku budući da smo do sada bili prepoznatljivi baš po čakavštini. No, svi se razvijaju, pa tako i mi, a sada je već došlo vrijeme da i mi svojom pojavom i ponašanjem dodatno začinimo ovu estradnu mainstream provokaciju koja je danas postala neizostavan dio svake promocije novog singla. Naša je prednost što mi ne trebamo savjete PR-ovaca da budemo ludi, mi smo ludi tako i tako pa da vidimo tko može napraviti veće psine', kaže pjevač grupe Nikola Peršić.

Nakon više od 120 pjesama, osam studijskih albuma i nekoliko stotina koncerata u Hrvatskoj i regiji, ova kontroverzna skupina postala je poznata i pod nadimkom 'Nevera s Kvarnera'. Spot za ljetni singl, koji možete vidjeti, snimali su u Opatiji, a kadrovi su svojevrsna razglednica jednog od naših najposjećenijih turističkih gradova.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac