Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

'Ljubav je na selu': Ljubomorni ispadi i dokazivanja na farmi

Uspavane farme nikako da procvjetaju pod okriljem ljubavi. Nova epizoda 'Ljubav je na selu' donosi zatišje pred buru, a klasična rutina zaljubljenih će se promijeniti

RTL
Foto: RTL
34 komentara

Ranim ustajanjem i pripremanjem doručka sestre Marina i Maja su iznenadile vagabunda Marinka u Banovcima. Marinko, kako bi dobio koji bod više, odlučio je nazvati mamadžericu, Majinu i Marininu mamu bez njihovog znanja. No djevojkama se baš i nije svidio njegov potez. Nakon doručka, Marinko se odlučio sestrama osvetiti za sva kasna buđenja i nepodopštine koje su mu napravile u proteklih nekoliko dana. Pred sestrama se nalazi najveći izazov do sada - brdo gnoja se treba prebaciti na traktor koji će pognojiti veliko Marinkovo imanje. Ali kako bi još više zapaprio njihov novi zadatak, sestre Šantor su gnoj morale prebacivat vilama umjesto lopatom. 

I dok se djevojke na farmi u Banovcima bude sve ranije, Antine odabranice koriste njegovu dobrotu i uživaju u neradu. No šarmer Anto je ipak odlučio djevojke i ovaj put osloboditi svih radnih aktivnosti, te ih vodi na farmu magaraca. Iako je Anita još prvu epizodu stekla ogromnu prednost pred drugim curama, Nina sustiže tu prednost zahvaljujući svojoj vrckavosti i vrti Antu oko malog prsta. 

Djevojke na farmi u Brdu Cirkvenskom ne mogu oprostiti Saši što je odabrao simpatičnu i vrijednu Mariju kao prvu djevojku koja napušta farmu. Tako je Ina na svom spoju sa Sašom iskoristila priliku da mu da do znanja što misli o njegovom ponašanju. 

Iva i Đurđica su odlučile doručkovati sa svekrvom, te iskoristiti ovu priliku da sa saznaju malo više o zavodniku Zvonimiru iz Budislaveca. Iva i Đurđica sumnjaju kako Zvonimir skriva tajnu i da ima neku djevojku. 

Šenkovečki zavodnici, Matija i Ivan dobili su novi radni zadatak. Iako ju Silviju njihovo natjecanje za njezinu pozornost jako zabavljalo, nije joj se svidjela Ivanovo natjecanje u kojem želi poniziti Matiju i dokazati se. Čak i dok se Matija odvažio na spoj sa Silvijom, Ivan je svoje bodove odlučio sakupiti u društvu Silvijinog tate. Očito da su neki kandidati odlučili igrati na kartu roditelja…

Napetost na ljubavnim farmama raste, a neki kandidati svoje osjećaje sve češće pretvaraju u ljubomorne ispade ili dokazivanja. Ima li Zvonimir, Budislavečki zavodnik, zaista još jednu djevojku sa strane gledatelji mogu saznati u petak.

Naši partneri pišu
Message