Obavijesti

Show

Komentari 1

Ljubavnim hitom do pobjede: 'Ja sam hrvatska rap zvijezda'

Ljubavnim hitom do pobjede: 'Ja sam hrvatska rap zvijezda'
12

Mladi Zagrepčanin Luka Prgić može se pohvaliti titulom nove hrvatske rap zvijezde. U ovu vrstu glazbe zaljubio se još kao osmogodišnjak, a danas mu je kaže, velika želja snimiti duet s Marinom Ivanovićem Stokom

VIDEO

U nedjelju navečer u zagrebačkom klubu Opera proglašen je pobjednik prvog hrvatskog hip-hop talent showa 'Rap Camp'. Njegovo ime je Luka Prgić Prga (19). 

- Ne mogu ovo opisati. Tek ću danas biti svjestan što se dogodilo - rekao je Prga koji se nadao pobjedi, ali ju nije očekivao. Ovaj Zagrepčanin bio je u teamu popularnog zagrebačkog repera Marina Ivanovića Stoke (38), a pobjedu je izborio pjesmom 'Prava ljubav' koju je posvetio djevojci Steli. Ni ona sama nije mogla očekivati da će svoju prvu pjesmu Luka posvetiti upravo njoj.

- Bila sam ugodno iznenađena. Drago mi je što sam upravo ja Luki inspiracija - izjavila je djevojka Stela koja je stajala u prvim redovima samo da mu pruži podršku. Na titulu prve hrvatske rep zvijezde posebno je ponosan i njegov mentor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znao sam da će Luka pobijediti bez obzira na to što se nalazio u mojem teamu. Mislim da se najviše trudio i da se najbolje uklopio u cijeli koncept - izjavio je Stoka. 

Luka pjesme piše još od osnovne škole, točnije kad je imao osam godina. 

- Nakon nekog vremena sam počeo slušati rap i vrlo brzo shvatio da je ta vrsta glazbe ona koja meni odgovara i da je to ono čime se želim baviti - priča nam Prga koji je prvi javni nastup imao 2013. godine. Prošle godine otvorio je svoj YouTube kanal na kojem ima četiri pjesme, a suradnja s JoomBoosom i ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna svakako će mu u tome pomoći. Osim toga, Luka je pobjedom u 'Rap Campu' osvojio i pravo na tri autorske pjesme. 

- Nisam još razmišljao o njima, ali vjerujem kako će biti odlične pjesme - komentirao je 19-godišnjak koji bi volio u bliskoj budućnosti snimiti duet sa Stokom. 

- Njega slušam i pratim već dugo, bio sam na njegovom koncertu i repao jednu svoju pjesmu s njim na bini i to mi je iskustvo ostalo u jako lijepom sjećanju - zaključio je Prga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'