Obavijesti

Show

Komentari 41

Ljube briznula u plač: Svom je mužu otkrila tajnu svog tima

Ljube briznula u plač: Svom je mužu otkrila tajnu svog tima
13

Marijana je ponovno potegnula temu o povjerenju pa se Ljube ponovno rasplakala jer je napravila grešku što je svom suprugu rekla za malu tajnu svog tima

VIDEO

U večerašnjoj epizodi plavi i crveni tim našli su se na jezeru gdje ih je čekao novi izazov – trebali su skupiti otpad u bojama timova i donijeti ga na obalu. Tim koji uspije dobiva minus tri kilograma na vaganju. 
 
I dok je Marijev tim pokušavao izvući što više plastičnih kanti iz jezera, Sanjin je tim odlučio otežati zadatak suparničkoj ekipi pa su kante, prije nego što bi suparnici došli do njih, bacili što dalje na jezero kako bi više vremena izgubili na veslanje. Čim je Mario shvatio što Sanjin tim radi, zaključio je da ne igraju fer, no Sanja mu je objasnila da u pravilima stoji da je takva radnja opravdana. 
 
Nesportska igra kulminirala je kada je Dorian pobacao nekoliko kanti sa splava suparničkog tima, opravdavajući se da su suparnici držali njihov splav kako se ne bi mogli kretati. Na kraju izazova plavi je tim iz jezera izašao prvi, no Mario je morao prigovoriti. 'Nisam znao da se bačve mogu bacati po jezeru, da sam to znao, drugačije bismo igrali. Ali nije fer da su nam bacali bačve sa splava!', ljutit je bio Mario dok su neki komentirali da i njegov nije igrao fer, držeći tuđi splav kako ne bi mogli veslati dalje.


 
'Plavi tim, stigli ste prvi i svaka čast na tome, ali zbog Dorijanovog nedopuštenog ponašanja, skidanja bačve s tuđeg splava, ovaj zgoditak od tri kilograma prednosti vam je poništen, ostajete bez pobjede. Plavi tim, vi ste diskvalificirani!', kazala im je Marijana te dodala da ni crveni tim nije pobijedio te da nema prednosti na vaganju. 'Svi ste ugroženi i nitko nije siguran, vidimo se na vaganju!', rekla im je Marijana.
 
Nakon izazova svi su se okupili u dnevnom boravku gdje je, ovaj put, Destri imala slom živaca jer nitko za sobom ne čisti.

Trening je prošao u veselom ozračju, a Siniša je nakon deset godina napravio i nekoliko trbušnjaka zbog čega je bio presretan. No Jeleni nije bilo do smijeha jer su je jako boljela leđa pa nije mogla nastaviti trening.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


 
Ljube je bila u dilemi je li dobro postupila kada je Goranu otkrila taktiku svog tima. 'Pitali su me jesam li mu rekla pa sam na kraju priznala da jesam', otkrila je Ljube, a Goran je kazao da nije otkrio svom timu o čemu su pričali. Ipak, Ljube je bila utučena što je kulminiralo kada se sjetila svoje djece, čiju je sliku dobila od produkcije, pa je briznula u plač, a Goran ju je morao tješiti.
 
Došlo je vrijeme za vaganje. Tomislav je sa 173,7 kg pao na 170,7 i tako izgubio tri kilograma, odnosno 1.7% tjelesne mase. 
Mladen je skinuo 3,4 kilograma, pa je sa 124 došao na 120,6 kila, izgubivši pritom 2,7% tjelesne mase, dok je Destri sa 115,7 došla na 113,6 kilograma. Skinula je 2,1 kg, no pohvalila se kako je zato u struku skinula 11 centimetara.

Kristina je skinula samo 1, 6 kg, pa je sa 102,9 došla na 101,3 kilograma. 'Ona ima dublji problem i zato ne može mršavjeti', kazala je Sanja, s čime su se složili i ostali članovi njezina tima, no Kristina se s tim nije složila i misli da ne može smršaviti jer se dosad ničim nije bavila.

Sara je sa 103,9 kilograma pala na 102,4, izgubivši 1,5 kg i nije bila zadovoljna rezultatom jer je izgubila samo 1,4 % tjelesne mase.


 
Siniša je bio presretan jer je vaga sa 178,1 kg pala na 174,3 kile, što znači da je skinuo 3,8 kilograma, tj. 2,1% tjelesne mase. 
Danijela je na zadnjem vaganju imala 90,6 kila, a sada ima 88,3. Skinula je 2,3 kile, što je 2,5 % tjelesne mase. 'Zadnji put sam imala manje od 90 kila prije više od 10 godina!', presretna je bila Danijela.

Ljube je pak, sa 158,1 kilogram pala na 155,5 kila i tako skinula 2,6 kg, odnosno 1,6 % tjelesne mase. Marijana je ponovno potegnula temu o povjerenju pa se Ljube ponovno rasplakala jer je napravila grešku što je svom suprugu rekla za malu tajnu svog tima – ispijanje planinskog čaja ne bi li se bolje očistili.


 
Red je došao na Josipa koji je sa 118,2 pao na 115,8 kg i tako izgubio 2,4 kilograma, tj. 2 % tjelesne mase. Ivana je sa 103,3 došla na 101,4 kilograma, što znači da je skinula 1,9 kg, odnosno 1,8 % tjelesne mase, a Nenad je uspio skinuti 3 i pol kg, pa umjesto 150,2, koliko je imao, sada ima 146,7 kilograma, odnosno skinuo je 2,3 % tjelesne mase.


 
Paško je sa 146,1 kilograma došao na 141,6 i skinuo čak 4,5 kilograma što je 3, 1 % tjelesne mase! 
 
Gordan je sa 130,5 kila došao na 127,1 kg, pa je izgubio 3,4 kile, odnosno 2,6 % tjelesne mase, a Jelena, koja je imala problema s leđima, uspjela je skinuti 2, 8 kilograma i tako je pala ispod 100 kila nakon šest godina. Jelena sada ima 97,9 kilograma.
Goran je sa 145,1 kilograma došao na 140,8, skinuvši tako 4,3 kile, odnosno 3 % tjelesne mase, dok je Manuela sa 117 kilograma došla, na svoje oduševljenje, 113,2! Skinula je 3,8 kila što je 3,2 % tjelesne mase.

Dorian je sa 165,4 kg došao na 162,2, što znači da je skinuo 3,2 kilograma, no njegovi izgubljeni kilogrami neće se brojati budući da je izgubio na Malom izazovu.
 


Kada je Marijana podvukla crtu, plavi tim je izgubio 27, 6 kilograma, što je 2,3 %, dok je crveni tim izgubio 22,5 kilograma, odnosno 2,2 %. 'Na Malom izazovu izgubio je plavi tim, što znači da je Dorijanov rezultat izuzet s vaganja', rekla je Marijana pa ponovila računicu i naglasila da je plavi tim izgubio 24,4 kilograma, a to je u postotku 2,4 %, što ih je dovelo do pobjede! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'