Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Ljut Pažanin: 'Ako ste krumpir dirali rukama, ja ga neću jesti'

Dina i Franka te Bruno i Robert morali su napraviti zagrebački odrezak, a braći Polak nije bilo drago jer nemaju prakse u pripremi tog jela. Na kušanju, problem nije bilo neukusno jelo, već to što se serviralo - prstima

Tri, dva, jedan - kuhaj 7 sezona
Foto: Maja Bota za RTL
20 komentara

U showu '3,2,1 - kuhaj'  na svakoj paralelnoj radnoj jedinici pripremala su se ista jela, a ovaj put ispod zvona nalazio se zagrebački odrezak s tartar-umakom i krumpir-salatom, integralna riža s povrćem i čipsom od parmezana te carski desert kajzeršmarn s kremom od jabuke. 

Tri, dva, jedan - kuhaj 7 sezona | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

Ana i Katarina te Dino i Alen kuhali su integralnu rižu s kojom su imali problema zbog njezinog specifičnog načina pripreme, ali na kraju su zadatak odradili na nivou.

Djevojke su bile nešto uspješnije u izvedbi riže pa su ih Željka, Tomislav i Ivan pohvalili za ukusno jelo, no njihov čips od parmezana nije bio dobar kao onaj od dečki. Tako su cure zaradile 22 boda, a dečki samo 17.

Tri, dva, jedan - kuhaj 7 sezona | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

Dina i Franka te Bruno i Robert morali su napraviti zagrebački odrezak, a braći Polak to baš i nije bilo drago jer nemaju prakse u pripremi tog jela. No na kušanju, glavni problem nije bilo neukusno jelo, već jelo koje se serviralo - prstima!

- Jeste li matovilac vadili prstima? - upitao je Špiček candidate, koji su priznali da jesu, a onda se Pažanin obratio braći:

- Jeste li vi i krumpir vadili rukama? Ja vam ga probati neću. Salata još nekako, ali krumpir nikako! - rekao je.

Tri, dva, jedan - kuhaj 7 sezona | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

- Nisam u tom trenu mislio da je to loše jer puno hrane diramo prstima tijekom kuhanja - kazao je Bruno u svoju obranu, no onda je Špiček pronašao komadić ljuske od luka u njihovom jelu i tad im je bilo jasno kako im se na kuhačama ne pišu dobre ocjene.

S duge strane, žiri je pohvalio djevojke što je njihovo jelo bilo nešto ukusnije, a pohvalio ih je i za pripremu dodatnih krpica sa zeljem. Dečki su zaradili samo 14 bodova, dok su djevojke dobile 21 bod. 

Tri, dva, jedan - kuhaj 7 sezona | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

Posljednji parovi na kušanju bili su Štefica i Katica te Marko i Renato, koji su pripremali kajzeršmarn s kremom od jabuke. Iako je Marko pola sata ručno miješao bjelanjke kako bi smjesa ispala bolja te je tek na kraju iskoristio mikser, izgleda da ga je tu Štefica nadmudrila jer se odmah sjetila miksera, a na kraju je žiri više pohvalio teksturu jela od sestara.

- Izgledom su Katica i Štefica napravile puno bolji kajzeršmarn, no vaš ima puno bolji okus. Najbolje bi bilo da se spoji njihov izgled i vaš okus - komentirao je Špiček. Katica i Štefica dobile su 20 bodova za svoj carski desert, a reperi su dobili 19 bodova, u što je ušao i koji bod više zbog zabavljanja žirija.

Tri, dva, jedan - kuhaj 7 sezona | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

- Marko i Renato stvarno su simpatični kad se zafrkavaju i pričaju sa srcem - rekao je Pažanin nakon što su Nered i Renman izjavili da izgleda kao prvorođenac i prestolonasljednik cara Franje Josipa, čiji je to bio omiljeni desert.  Na kraju večeri, kada su se bodovi zbrojili, na dnu ljestvice i dalje su bili Bruno i Robert te Ana i Katarina, koji odlaze u eliminacijski dvoboj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message