Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Lokin opjevao Gangstera: Jako ga poštujem jer spaja ljude...

Lokin pjeva o Nedjeljku Babiću i cijeni ga jer se bavi humanitarnim radom, a Babić rado izvodi hitove omiljenog mu pjevača. U spotu Lokinove pjesme 'Volim žene' Gangster se ne pojavljuje

Foto: Borna Filic/Miranda Cikotic//PIXSELL
1 komentara

Veliki sam obožavatelj Duška Lokina. Znam sve njegove pjesme i želim se što prije s njim upoznati. Volio bih i da zajedno zapjevamo ‘Volim žene’, kaže Nedjeljko Babić Gangster (64).

Nova pjesma Duška Lokina (73) ‘Volim žene’ posvećena je Gangsteru, najpoznatijem ljubavnom posredniku, koji je dosad spojio više od 400 parova. Lokin je na Viru snimio i spot s Jadranskim maestralima, no u njemu ipak nije angažirao Gangstera.

- Ja ga glumim jer sam ljepši od njega i bolje pjevam. Jako poštujem njegov posao jer se bavi humanitarnim radom. Gangster po cijelom svijetu spaja ljude koji su danas izgubljeni. Svim samcima preporučujem da potraže njegovu pomoć - kaže Lokin.

Nada se da će Gangster na upoznavanje povesti i autora pjesme Augustina Kujundžića, a on bi pak doveo popularnog Mladena Grdovića (59).

Gangster | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Puno je ljudi kojima treba Gangster, ali među njima nije Mladen. Njega žene opsjedaju jer ima prekrasne oči i neodoljiv šarm. Kad uzme gitaru, svi su gotovi. Ali njemu ne treba Gangster, nego samo Brankica - kaže Lokin.

Naši partneri pišu
Message