Show

Komentari 3

Lovca u 'Potjeri' koštalo pitanje o hrvatskom dječjem romanu: Natjecatelji osvojili 63.000 kn

Lovca u 'Potjeri' koštalo pitanje o hrvatskom dječjem romanu: Natjecatelji osvojili 63.000 kn

Iako su natjecatelji imali 14 koraka prednosti, lovac ih je pratio u stopu i zaredao niz točnih odgovora. Međutim, na red je došlo posljednje pitanje, a Krešin brzopleti odgovor osigurao je natjecateljima 63 tisuće kuna

U večerašnjoj epizodi kviza 'Potjera' slavili su natjecatelji Domagoj i Vedran, koji su kući otišli bogatiji za 63.000 kuna. Lovac  Krešimir Sučević Međeral (42)  izvukao je deblji kraj, a pobjede ga je koštao brzopleti odgovor na završno pitanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

U početku se činilo da će lovac i ovoga puta pobijediti, no sve se promijenilo u posljednjem dijelu emisije. Iako su natjecatelji imali 14 koraka prednosti, Krešo ih je pratio u stopu i zaredao niz točnih odgovora.

Međutim, na red je došlo posljednje pitanje, koje je glasilo: 'Kako se zove Lane za koje se brine dječak Željko u romanu Anđelke Martić?'.

Krešo je rekao Jelenko, a sudeći po njegovom izrazu lica, odmah je shvatio da je pogriješio. Domagoj i Vedran znali su da se Željkovo lane zvalo Pirgo, te su prestigli lovca i osvojili nagradu.

Najčitaniji članci