Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Lovci na nekretnine: Evo kako su milijunaši izgledali kao djeca

Jonathan je, dok je bio mlađi, želio postati slavni mađioničar poput Davida Copperfielda, ali taj plan mu nije uspio. Drew je, pak, sanjao da postane glumac, ali je imao financijskih problema

Foto: Instagram
17 komentara

Jonathan i Drew Scott (40) jedni su od najpoznatijih blizanaca na svijetu. Zajedno imaju emisiju 'Lovci na nekretnine' koju vole mnogi ljubitelji uređenja starih kuća. Od 2011., gledatelji prate kako se iz godine u godinu braća mijenjaju, a kada se pogledaju fotografije iz djetinjstva, neprepoznatljivi su.

Foto: Instagram

Jonathan je, dok je bio mlađi, želio postati slavni mađioničar poput Davida Copperfielda, ali taj plan mu nije uspio. Doživio je pljačku zbog koje je morao proglasiti osobni bankrot, a usput je i pao u depresiju.

Foto: Instagram

Drew je, pak, sanjao da postane glumac, ali je također imao financijskih problema te dug od 650 tisuća kuna. Kada su obojica shvatili u što su se 'uvalili', htjeli su se početi baviti nekretninama, što im je i uspjelo. Sada nemaju više nestabilnu financijsku situaciju, a zajedno teže oko 125 milijuna kuna.

Foto: Instagram

'Lovci na nekretnine' imaju i brata J. D. Scotta, starijeg dvije godine. Sličnost među njima je očita, samo što najstariji Scott ima nešto dužu kosu. On nije krenuo stopama braće, već se bavi glumom komedijama. Blizanci ga ne pokazuju često u svojoj emisiji.

Foto: Instagram

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Naši partneri pišu
Message