Obavijesti

Show

Komentari 56

Luciano istjerao Anči iz njenog kreveta: 'Ne se*i i makni se!'

Luciano istjerao Anči iz njenog kreveta: 'Ne se*i i makni se!'
12

Ako ja sada dođem i da mi on spava na mjestu, izbacit ću ga odmah, rekla je ljutita hostesa koje ne shvaća zašto joj je to novi stanar napravio

VIDEO

Da bi se Luciano (19) mogao ravnopravno boriti za glavnu nagradu, mora izvršiti posebne tajne zadatke, koje su za njega osmislili stanari tajne kuće, Karla (19), Marin (22), Ana Marija (30), Ana (34), Nikola i Tomislav (26). 

Jedan od njih je da mladi Solinjanin pronađe način da istjera Anči (24) iz njezinog kreveta koji dijeli s Lucijom (23) što je nju razljutilo. Hostesa se jadala Antoniju (21) u dvorištu da ju je Luciano zamolio da želi nasamo popričati s Lucijom, no ono što ona nije znala, da je razlog tomu samo kako bi ju istjerao iz kreveta i tako uspješno izvršio svoj posebni zadatak.

- Ako ja sada dođem i da mi on spava na mjestu, izbacit ću ga odmah - jadala rekla je Anči svom sustanaru, a ubrzo je bila baš u toj situaciji.

Kada je vidjela Luciana u svom krevetu, Anči je poludjela.

- Što radiš ti tu? Ne se**i i diže se, odmah, makni se - govorila mu je bijesna sustanarka. 

U kući je izbila nova svađa i zbog pisama koje su stanari dobili od svoje obitelji i prijatelja. Orky (27) odlučio je svima, osim sebi podijeliti pristiglu 'poštu' , a Big Brother se naljutio jer je tako prekršio pravilo. 

Stanari su se nakon te odluke okomili na Antonija koji je jedini otvorio pismo. Bili su bijesni dok se Antonio branio da je imao pravo pročitati što piše. 

- Opet si pogazio svoj ponos. Znaš li zbog čega? Zbog toga što si otvorio svoje pismo - rekao je Marijan (49) Križevčaninu. Antono se nakon toga derao na sustanare koji nisu htjeli otvarati pismo zbog Orkyja koji je riskirao svoje kako bi svi drugi dobili 'poštu' obitelji i prijatelja. 

- Ja sam ga otvorio i ne može mi nitko ništa! Što ga vi niste otvorili kad ste ih imali u rukama - rekao im je Križevčanin. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina