Show

Komentari 14

Lucija je u 'Večeri za 5' dobila niske ocjene: 'Nedostajalo je začina, a losos je bio presuh...'

Lucija je u 'Večeri za 5' dobila niske ocjene: 'Nedostajalo je začina, a losos je bio presuh...'

Lucija je ukupno osvojila 35 bodova, što nije bilo dovoljno da nadmaši vodećeg Antu s 39 bodova koji je potom proglašen pobjednikom tjedna

U petak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se okupila u Kaštel Gomilici kod domaćice Lucije Smodlake na posljednjoj ovotjednoj večeri, no pobjedu je odnio jedini mesni jelovnik u dalmatinskom tjednu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vesela i opuštena domaćica Lucija lijepo je dočekala svoje goste, a svi su primijetili kako se posebno sredila za svoju večeru. „Prava naša lipa šinjorina“, rekla je Darija. Nakon ponuđenog aperitiva Lucija je na stol servirala svoje predjelo koje se sastojalo od domaćeg proteinskog kruha te paštete od kozica.

„Vizualno mi je izgledalo jako lijepo i domišljato, no u pašteti se osjetilo sve osim kozica“, komentirao je Ante dok je Nediljko bio oduševljen predjelom: „Pašteta mi je bila super, prekrasna!“ Dariji se posebno svidio Lucijin proteinski kruh te je tražila i komad više pa joj je Nediljko rado prepustio posljednju šnitu sa svog tanjura: „Darija je Darija, njoj bih dao i zadnju koricu kruha!“

Za glavno jelo domaćica je poslužila losos u umaku od kopra s graškom i brokulom. „Nisam ljubimac lososa“, priznao je Nediljko dok se Davidu više svidjela njegova izvedba: „Losos mi je bio mrvicu suh, moj mi je bio bolji.“

Lucija, inače poznata po pripremi slastica, za desert je ponudila tortu s višnjama koja se svidjela gostima, a posebno Nediljku: „Desert je odličan, svaka čast!“ 

Za iznenađenje večere domaćica je pročitala pjesmice koje je napisala o svakom kandidatu, što je svima bilo vrlo zabavno i simpatično pa su u veselom tonu završili posljednju večeru u Splitu i Kaštelima.

Kad je stigao red na ocjenjivanje, Lucija je od Ante dobila ocjenu 8 jer mu je nedostajalo začina u svakom jelu dok su je David, Nediljko i Darija nagradili devetkama: „Devet jer nitko nije premašio večeru od Nediljka“, priznala je Darija.

Tako je Lucija ukupno osvojila 35 bodova, što nije bilo dovoljno da nadmaši vodećeg Antu s 39 bodova koji je potom proglašen pobjednikom tjedna!

„Isplatilo se jest ribu cijeli tjedan“, iskreno se našalio Ante pa nastavio: „Ali meni je bilo najugodnije kod Nediljka na večeri. Sretan sam, ali nisam očekivao pobjedu.

S nagradom ću se zabaviti, pozvat ću ovotjedne prijatelje da se ponovno podružimo i da im ponovno spremim meso!“ zaključio je Ante.

Idući tjedan 'Večera za 5 na selu' odlazi u sjevernije dijelove Hrvatske, odnosno u Zagreb i okolicu, a tko će se u novom tjednu predstaviti gledateljima i što će se kuhati – pratite od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJE 'TARIK I BUKI':