Obavijesti

Show

Komentari 32

Lucija širi laži o meni, a Marin i Tomislav su me jako razočarali

Lucija širi laži o meni, a Marin i Tomislav su me jako razočarali
7

Dok je bila u showu, Anezi se neprestano sukobljavala s Lucijom Stojak koja se osvrnula na njezin novi spot te rekla da je u njemu oskudno odjevena, iako je, kako kaže Lucija, govorila da to nikada neće napraviti

VIDEO

Nedugo nakon izlaska iz kuće, Tomislav i Marin su me otpratili s Instagrama i stvarno ti nisam očekivala od njih. Mislim da je to jer su vidjeli da imaju više pratitelja od mene, što će imati sad tamo neku Anezi kad su slavniji od mene, 'udarila' je Alena Nezirević (32), bivša stanarka Big Brothera, po svojim reality kolegama, prenosi Slobodna Dalmacija. 

Dok je bila u showu, neprestano se sukobljavala sa Splićankom Lucijom Stojak (24) koja se osvrnula na njezin novi spot te rekla da je u njemu oskudno odjevena, iako je, kako kaže Lucija, govorila da to nikada neće napraviti. 

- Nisam osoba koja je sklona osvetoljubivosti, ali jesam istini i istjerivanju pravde. Laže da sam ja to ikad rekla te, kao i uvijek, širi dezinformacije i namjerno skuplja bodove kod svoje "einsteinovske" publike - rekla je Anezi koja nema ništa protiv ljepote i kratkih suknji, ali joj smetaju krupni kadrovi dekoltea, grudi i stražnjice. 

- Vjerojatno je to napisala jer sam u srpnju spomenula kako nakon izlaska iz Big Brothera radi kao hostesa gdje ne ide bez dekoltea, a u showu je tvrdila potpuno suprotno, da to ne nosi. Mislim da Lucija želi preko mene biti prisutna u medijima jer nema talenta i sposobnosti za ponuditi nešto drugo. I da je zapravo ona ta koja je puna gorčine, a ne ja - nastavila je Anezi. Dodaje da bi ipak voljela biti s Lucijom u dobrim odnosima. 

Anezi natjecat će se u novom showu 'Gospodin Savršeni', koji se počinje emitirati 19. studenog na RTL-u. 

- Moj voljeni muškarac ne smije biti materijalist i zle duše. Budućem partneru ponudila bih sve što mu srce poželi ako je to zaslužio, a ako nije, onda bi to bio jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Ostale djevojke u showu ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontan osjećaj - rekla je bivša BB stanarka u najavi za show gdje će pokušati osvojiti 'savršenog' Gorana Jureneca. 

VIDI OVO! Neki su puni sebe, a neki ljubomorni: Ovih 6 znakova zodijaka potajno mrze sve oko sebe, jeste li vi jedan od njih?

Meghan Markle je lav po horoskopu: Saznajte što to govori o njoj i imate li zajedničke osobine s 'princezom'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...