Obavijesti

Show

Komentari 20

Ludi provod: Otokar Levaj je oženio prvu ljubav na Floridi

Ludi provod: Otokar Levaj je oženio prvu ljubav na Floridi
6

Glumac i umirovljena medicinska radnica najavili su skroman obred, ali su nakon vjenčanja tulumarili satima. Par se zaljubio krajem pedesetih u srednjoj školi

VIDEO

Proslavili smo vjenčanje vožnjom u luksuznoj limuzini i večerom s našim prijateljima, rekao je glumac Otokar Levaj (72), koji se na Floridi oženio s Dunjom Bedenko. Par se zaljubio krajem pedesetih u srednjoj školi, a sad su slavili do kasno u noć.

Glumac i umirovljena medicinska radnica najavili su skroman obred, ali su nakon vjenčanja tulumarili satima. Nešto prije 14 sati kumovi su ih dopratili do gradske vijećnice u Bradentonu gdje ih je dočekao matičar. U okićenoj vijećnici za samo nekoliko minuta Dunja je postala gospođa Levaj.

Bračni par zatim je s kumovima otišao u šetnju brodskom lukom gdje su ih dočekale Dunjine kćeri Barbara i Kristina. Novopečeni mladenci nazdravljali su šampanjcem i pozirali fotografu na morskoj obali meksičkog zaljeva. Limuzinom su se odvezli do restorana u kojem su proslavili vjenčanje s prijateljima.

Na umirovljeničkoj fešti posluživali su se morski specijaliteti po narudžbi, a gosti su pili crno vino. Mladoženja je cijelu večer nazdravljao Dunji, a zajedno su prerezali i svadbenu tortu. Otokar je za treće vjenčanje odjenuo bijeli sako koji je uskladio s elegantnom košuljom i leptir mašnom bordo boje. Mladenka je nosila bijeli kostim i svilenu bluzu s ružičastim dezenom.

Otokar je na Floridu otišao tjedan dana prije vjenčanja kako bi pomogao Dunji pripremiti proslavu za najbližu obitelj.

Glumčevi sinovi Marko i Marin te kći Ela sa svojim obiteljima nisu bili na vjenčanju. Otokar kaže da im poslovne obaveze nisu dopuštale tako dugačko putovanje.

No doći će im u posjet u Ameriku čim budu mogli, što glumac jedva čeka.

- Živjet ćemo u jednokatnici u gradu koji je pravi umirovljenički raj. Cijele godine je toplo i sve aktivnosti možete raditi vani. Jako volim šetati pa mislim da mi neće biti problem priviknuti se na život na novoj adresi - rekao je Levaj, kojemu je ovo treći brak. 

Privatni album

Sa slikaricom i kostimografkinjom Rutom Knežević u braku je bio 30 godina. Preminula je od Alhzeimerove bolesti. Iako je mislio da se više neće zaljubiti, četiri godine poslije oženio se Olgicom Gašparić, umirovljenom balerinom i vlasnicom butika. No brak nije dugo potrajao pa je opet bio sam.

Dunja i on bili su ludo zaljubljeni u srednoj školi, krajem pedesetih godina. Nisu se desetljećima ni vidjeli ni čuli, a onda je Otokar jednog dana na Facebooku naišao na njezine fotografije. Počeli su se dopisivati.

- Dunja i ja smo se voljeli u mladosti, ali život nas je odveo na različite strane. Ona je gradila karijeru u tri bolnice na Floridi - objasnio je Otokar. Nakon nekoliko mjeseci dopisivanja, Dunja je došla na odmor u Hrvatsku i tada su započeli svoju ljubavnu vezu.

- Dunja je godinama rastavljena, a ja sam udovac i tako smo se ponovno spojili. Nikad nisam izgubio vjeru u ljubav, ali sam se pomalo iznenadio da sam se ponovno zaljubio - rekao nam je Otokar. Svake godine Dunja i on će ljetovati u Hrvatskoj, najavio je zaljubljeni glumac.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...