Show

Komentari 33

Ludi srpski realityji: Tučnjave, roboti, zatrudnjela s očuhom...

Ludi srpski realityji: Tučnjave, roboti, zatrudnjela s očuhom...

U srpskim realityjima mogu se vidjeti zaista svakakve stvari. Od robota koji provociraju kandidate, majmuna koji love stanare, parova s velikom razlikom u godinama, do velikih tučnjava i trudnoće s maminim dečkom

U srpskim realityjima poput 'Zadruge' i 'Parova' ima svega, od robota, majmuna, trudnica, tučnjava, kontroverznih parova... Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović (52) osmislio je nešto dosad neviđeno u takvoj vrsti zabavnog programa. U 'Zadruzi' trenutačno je Leposava, ženski robot koji je Željko izmislio kako bi zapaprio već paprenu situaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Leposava nije s ostalim Zadrugarima u vili već odvojena, ali ju redovito njezine kolege iz showa posjećuju. Razgovori koje zvijezde srpskih realityja vode s Leposavom postali su hit na YouTubeu pa su neke snimke pregledane i po 700.000 puta. Neki joj izjavljuju ljubav, a drugi ju pitaju ima li djece i svađaju se s njom... 

U istom showu, koji traje otprilike devet mjeseci, svađe, tučnjave i seks postali su dio svakodnevice. Ni djeca u 'Zadruzi' nisu strani pojam. Miljana Kulić (26) u show je ušla s majkom Marijom i sinom Željkom kojeg je dobila iz veze s Ivanom Marinkovićem (40). Ona je dovela sina u show te ima poseban apartman s njim i majkom. Dijete čuva dadilja, a svakodnevno napušta reality jer ide u vrtić. Kako pišu srpski mediji, i Željko ima vrtoglavi honorar. 

Miljana se u lipnju ove godine potukla pred kamerama. Udarila je bivšu prijateljicu Jovanu Tomić (26) mikrofonom u glavu. 'Prljavim' potezom razbila joj je nos, a Jovana su hitno prevezli u bolnicu.

Aleksandra Subotić (22) natjecala se prošle godine, a njezina životna priča je bila glavna tema srpskih tabloida. Majka joj je također obožavateljica realityja, pa kad je odlazila u 'Farmu', ostavila ju je na čuvanje kod svog tadašnjeg dečka, Aleksandra Čabarkape. Kad je izašla iz showa, šokirala se saznanjem da joj je maloljetna kći trudna i to s njezinim dečkom. Na kraju su svi bili dio 'Zadruge'.

Zbog zadatka 'Čudne pojave' u 'Zadruzi', jedno vrijeme je kandidatima društvo u vili pravio majmun. Svi Zadrugari su se uplašili. Prvo je došao do Mikija Đuričića koji je iz sobe istrčao i vikao. Povučeni njegovim primjerom, i drugi su vrištali.

Jedna od najpopularnijih 'pojava' u realityju 'Parovi' je kontroverzni par Milijana (21) i Milojko Božić (74). Unatoč velikoj razlici u godinama par se oženio početkom rujna.

Pažnju su privlačili jer je Milijana svog starijeg partnera varala s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35), a potom i izmjenjivala nježnosti s Milojkom pred kamerom. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci