Obavijesti

Show

Komentari 5

Lugomer: 'Bili smo u rodilištu, potekle su mi suze radosnice...'

Lugomer: 'Bili smo u rodilištu, potekle su mi suze radosnice...'
12

Vidjeli smo sve one prekrasne, tek rođene bebice i lagala bih kada bih rekla mi nije protekla suza radosnica za sve ove nove duše i njihove roditelje. Sad se u potpunosti osjećam baš kao da sam doma

VIDEO

Da, dečko je, otkrila je plus size manekenka Lucija Lugomer (26) na društvenim mrežama kojeg je spola prinova koju očekuju ona i suprug Danijel Grlić.  Sada su posjetili jedno zagrebačko rodilište, a Lucija je otkrila kako će svoju prvu bebu roditi u državnom rodilištu. Do poroda je ostalo još malo, a Lucija kaže kako se ne boji tog iskustva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

- Bili smo u rodilištu, vidjeli sve one prekrasne, tek rođene bebice i lagala bih kada bih rekla mi nije protekla suza radosnica za sve ove nove duše i njihove roditelje. Sad se u potpunosti osjećam baš kao da sam doma. Iskreno, ne osjećam nikakav strah jer znam da me čeka nešto potpuno prirodno i da će mi nakon dolaska i odlaska odavde život biti u potpunosti drugačiji - na bolje! Mi smo toliko zaljubljeni i sretni da vam to ne mogu opisati - napisala je Lucija na društvenim mrežama na fotografiju snimljenu u rodilištu. 

- Za naše prvo iskustvo odlučili smo se za državnu bolnicu i ne bih nikada odlučila drugačije iz jako puno razloga. Sretna sam i zadovoljna, a ponajviše zahvalna što imam tako dobar tim uz sebe i ovoliku podršku koju si nisam nikada mogla zamisliti da ću imati. Nama preostaje još jedan krajnji dio puta koji nas dijeli od najveće sreće na svijetu te od sada na dalje planiram samo jako uživati - najjače! Leone, sretan ti imendan, još nisi tu, a već si toliko voljen. Mama i tata te čekaju - dodala je.

Lucija i Danijel znali su za trudnoću neko vrijeme, ali su ju držali za sebe i uživali u intimi. Potom su s bližnjima plakali, a s prijateljima proslavili.

- Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život nam se promijenio zauvijek - rekla je Lucija.

Lugomer otkrila spol djeteta: 'Naš Leon će biti pravi plesač'
Lugomer otkrila spol djeteta: 'Naš Leon će biti pravi plesač'

S pratiteljima je plus size manekenka obećala dijeliti gotovo svaki trenutak trudnoće - od spola i imena djeteta, prehrane, mučnina...

- Pusa od bebe i mene. Rastemo i gradimo neke nove uspomene, naravno, sada ipak drugačijim tempom - poručila je Lucija obožavateljima. 

Danijel i Lucija vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, a za prvu godišnjicu manekenka je supruga 'počastila' emotivnom objavom na društvenim mrežama. 

-  Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi. Neka nam ova, toliko posebna, prva godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite, znamo koliko smo usklađeni u životu - poručila je svojem suprugu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...