Show

Komentari 35

Luka iz 'Braka na prvu' otkrio da je posvojen: 'Znam da joj je bilo teško i ništa ne zamjeram'

Luka iz 'Braka na prvu' otkrio da je posvojen: 'Znam da joj je bilo teško i ništa ne zamjeram'

'Sad zamislite osjećaj kada saznate da u ovom životu kojem živite imate osobe s kojom ste u krvnom srodstvu (brat i sestra) u Njemačkoj i Švicarskoj i uže krvno srodstvo koje živi u Zagrebu. Jesam li ih ikad sreo? Prošao pored njih?', zapitao se

Luka Budak (31) je u prvoj sezoni showa 'Brak na prvu' otkrio kako su on i njegov brat blizanac posvojeni i kako nema namjeru tražiti biološke roditelje. No, sudbina je imala druge planove...

POGLEDAJTE VIDEO:

- Otkriti ću vam detalj iz svog života. U emisiji ste mogli vidjeti moju otvorenost ka tematici o posvojenosti. Nikada se nisam toga sramio, štoviše ponosio sam se time. Da nije bilo nje i moje mame i tate ja i moj brat tko zna gdje bi bili. Vi se vjerojatno ne bi smijali mom strahu od konja ili kako ne znam narezati pile (kao), plus još mnoge druge situacije. Zapravo puno toga ne bi bilo, no pitati se što bi bilo kad bi bilo je za mene relativno glupo. No nema veze - prisjetio se Luka smiješnih situacija iz showa.

- Da ne pišem Biblije o čvrstim emocijama i stavovima i strahovima cijela ta situacija je dobila novi list. Novu stranicu. Svemir je htio da ja saznam ime te žene i čujem pokoji detalj o njoj, njezinoj obitelji i vremenu u kojem se ona našla. Znam da joj je bilo teško i ne zamjeram joj ni najmanju sitnicu. Nikada nisam, niti ću ikada. Zahvalan sam joj jer je to napravila na najbolji mogući način! - rekao je o svojoj biološkoj majci.

- Ima tu puno sitnica, emocija, želja i svega onoga što osjetite kada raspetljavate priču. Sad zamislite osjećaj kada saznate da u ovom životu kojem živite imate osobe s kojom ste u krvnom srodstvu (brat i sestra) u Njemačkoj i Švicarskoj i uže krvno srodstvo (bratić i sestrična) koji žive u Zagrebu. Jesam li ih ikad sreo? Prošao pored njih? Jesu li gledali emisiju? 1000 pitanja, nijedan odgovor, za sada. Ah dragi Svemire, baš me zanima gdje ćeš me odvesti - pita se Luka.

Luka je trenutno u vezi sa spisateljicom Ingrid Divković (36), čiji je  posao u showu bio spojiti parove koji bi ostali zajedno do kraja života. No, psihologinji se posebno svidio kandidat Luka, pa je njega zadržala za sebe.

 

Najčitaniji članci