Obavijesti

Show

Komentari 37

Luka: 'Nije išlo, osjećam se baš nezrelo pokraj žene poput nje'

Luka: 'Nije išlo, osjećam se baš nezrelo pokraj žene poput nje'
7

Razlog zašto nisu uspjeli je, priča Nadia, prebrz tempo jer je to način na koji ona živi, a to bi onda značilo da ne bi bila u potpunosti posvećena svom Luki

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Šok nakon showa: Goga i Adam žive skupa, na ljeto stiže beba

U zadnjoj epizodi eksperimenta 'Brak na prvu' Luka Budak i Nadia Amić na videu su pogledali sažetak svoje veze, a potom i otkrili nazočnima, ali i gledatelji jesu li ostali u vezi nakon što su se kamere ugasile. 

POGLEDAJTE VIDEO O SHOWU BRAK NA PRVU: 

Pokretanje videa...

01:16

Njihov odnos bio je poprilično turbulentan, imali su i uspona i padova kao i u 'normalnim' vezama, ali na završnoj ceremoniji izjasnili su se kako žele ostati skupa, odnosno da žele pružiti još jednu šansu njihovu odnosu i vidjeti mogu li opstati nakon nekog vremena. 

- Naš se odnos razvio u jedno jako dobro prijateljstvo s obzirom na to da se ja osjećam dosta nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona u potpunosti htjela - rekao je Luka te istaknuo:

-Smatram da bi bilo bolje da ostanemo prijatelji jer ono što ona želi, trenutno joj ne mogu pružiti.

Nadia je rekla da joj nije žao zbog ishoda i da bi ponovila eksperiment bez obzira na to što nije u Luki pronašla životnog partnera. S njime bi ponovno prošla sve jer ga jako poštuje i cijeni.  

- Smatram da me me ni u jednom trenutku nije umanjivao, kao ni ja njega. Koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali - rekla je Nadia, koja je objasnila koja je to bila prekretnica u njihovu odnosu koja se iz ljubavne veze pretvorila u prijateljstvo. Razlog zašto nisu uspjeli je, priča Nadia, prebrz tempo jer je to način na koji ona živi, a to bi onda značilo da ne bi bila u potpunosti posvećena svom Luki. 

- Tempo, način na koji ja funkcioniram i živim. Ne bih htjela zapostavljati Luku. Treba mu pažnje, a ja živim sto na sat - pojasnila je Nadia, a Luka ju je primio za ruku kao znak podrške i zahvale.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Šok nakon showa: Goga i Adam žive skupa, na ljeto stiže beba

POGLEDAJTE VIDEO O KOTIGINOJ PODRŠCI ZA VRIJEME KORONE: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...