Obavijesti

Show

Komentari 22

Luka pokvario idilu: Adamu je rekao za Nikolinino nabacivanje

Luka pokvario idilu: Adamu je rekao za Nikolinino nabacivanje
7

U gnijezdu Nikoline i Adama je situacija puno bolja, a par ide i u izlazak koji će rezultirati nenadanom bliskošću. Možda će sve to pasti u vodu kad Luka otkrije Adamu što se dogodilo na zajedničkoj večeri

VIDEO

Novi tjedan RTL-ova showa 'Brak na prvu' počinje napetošću koja vlada između Gordane i Dejana, a kojoj se ne nazire kraj. Dok on i dalje strpljivo čeka nekakav rasplet, čini se da mu Goga pronalazi sve više mana. Pale su čak i uvrede među njima, a Gordana je po noći šetala parkom kako bi raščistila misli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikolina i Adam 01:15

- Sad je pet ujutro, ja sam u parku i u potpunom sam šoku - rekla je Gordana.

U zajedničkom gnijezdu Nikoline i Adama zato je situacija puno bolja, a par ide i u izlazak koji će rezultirati nenadanom bliskošću. Možda će sve to pasti u vodu kad Luka otkrije Adamu što se dogodilo na zajedničkoj večeri na kojoj mu se Nikolina upucavala.

Nadia je to saznala još prije, jer joj Luka nije želio kriti. 

- Bio je to flert. Nikolina je cura koja se traži - kako ovdje, tako i u 'Gospodinu Savršenom'. Nadam se da će se naći - iskreno je rekao Luka. 

Za to vrijeme i Valentina nagovara Nikolinu da se više potrudi oko Adama jer je dečko s kojim može imati sve, no Nikolina i dalje nije sigurna da je to ono što u životu traži. Ipak, prošlog tjedna Nikolina i Adam složili su se da im odnos ide na bolje. Ona se opustila, a svog muža hvalila je kako je zgodan i da mu sve što odjene dobro stoji. 

- Mislim da će unutar dva dana doći do definitivnog rješenja jesmo li mi jedno za drugo. Hoće li ona stvarno otvoriti, pokazati da je spremna za prijateljstvo pa na bazi toga graditi nešto dalje... Ako ne, sretno joj dalje -  rekao je Adam. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin