Obavijesti

Show

Komentari 170

Luka Rajić je sinove odveo na odmor vrijedan milijun kuna

Luka Rajić je sinove odveo na odmor vrijedan milijun kuna
6

Milijunaš Luka Rajić (51) i trojica njegovih sinova za blagdane su se zabavljali na ljetovanju na tajlandskom otoku Koh Samui. Odmor su platili više od milijun kuna

VIDEO

Nekadašnji kralj mlijeka, a danas vlasnik farmaceutske tvrtke i tvornice čokolade poveo je Bornu (19), Luku (17) i Frana (15) u azijski rezort, gdje noćenje u dvokrevetnoj sobi stoji 28.000 kuna. Oni su unajmili ekskluzivnu vilu u kojoj im se pridružila Lukina sestra Ivana s obitelji. Rajići su na odmor otišli privatnim avionom tri dana prije Božića, a u hotelskom kompleksu 4Season s pet zvjezdica dočekali su 2016. godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:09

Premda je svako četvrto noćenje u odmaralištu besplatno, Rajić nije štedio na aktivnostima koje su njegovi sinovi poželjeli. Djeca hrvatskog tajkuna na Tajlandu su uživali u ispijanju koktela, a Luka i Fran su se borili s profesionalnim tajlandskim boksačima. Snimke okršaja pokazali su pratiteljima na društvenim mrežama. Luki je otac platio i zabavu u streljani gdje je pucao u mete, a srednjoškolac je tamnosmeđu kosu izblajhao pa će se školskim obavezama u Zagrebu vratiti kao plavuša.

U hotelskom kompleksu rade najbolji svjetski kuhari, a poslužuju jastoge, kavijar i skupe šampanjce. Bogataševi sinovi vole se hvaliti bocama Dom Perignona od 1500 kuna, koje prolijevaju po sebi, ali na odmoru s ocem nisu se pohvalili takvim avanturama, kao što to inače rade u noćnim klubovima.

S majkom Bornom (43) sinovi su izmijenili božićne darove prije putovanja. Životna trenerica prije razvoda od Luke uvijek je birala lokacije za obiteljska putovanja pa su Rajićevi Novu godinu dočekivali u najskupljim hotelima svjetskih metropola, gdje su vodili i dadilju da se oni mogu opustiti.

Dečki kod tate imaju značajno veći pristup novcu nego kod mene. Luka ima džeparac 400 kuna tjedno, a to nije malo, ali nije ni pretjerano, objasnila je Borna Rajić . Rasipništvo svojih sinova koji na društvenim mrežama pokazuju fotografije skupocjenih kolekcija satova koje im je tata kupio pripisuje njihovim tinajđerskim godinama.

Misli da su joj sinovi reperi

- Oni idu u klubove uglavnom kako bi se fotografirali za društvene mreže. U mladoj generaciji reperske kulture kojoj pripada dio folklora je i fotografiranje s lancima, ženama i skupim automobilima. Nema unutar toga puno podudarnosti sa stvarnim životnim okolnostima  - opravdavala je Borna sinove.

Ipak, njezin Luka ne srami se mota koji ga vodi kroz život, a koji stoji i na njegovu profilu na Instagramu - 'Stay Rich or Die Poor', odnosno u prijevodu 'ostani bogat ili umri siromašan'. Luka junior hvali se selfiejima u privatnim avionima, fotografijama Rolls Roysa i Bentleya, dijeleći s pratiteljima svoju muku jer ne zna koju jurilicu odabrati. Ponosno je pozirao zavaljen među jastuke koji su bili presvučeni jastučnicama Versace dok je nosio krznenu bundu i u ruci držao kubansku cigaru. Čuvene kubanke obožava i njegov stariji brat Luka.

U Parizu ostavila papigu

Najmlađi sin Borne i Luke Rajić, Fran, samozatajan je učenik britanske škole u Ženevi. Ali i on si voli priuštiti hedonističke hobije kao i braća. Za razliku od njih, Fran se rijetko hvali fotografijama svojeg životnog stila na društvenim mrežama.

Borni je nakon razvoda s Lukom pripalo 280 milijuna kuna, pa je i sama navikla na lagodan život. Najskuplju haljinu u svojem ormaru platila je više od 70.000 kuna.

Otkako se prošle jeseni preselila u Zagreb, brigu o njezinoj pariškoj vili i papigi koja ondje živi preuzela je Bornina domaćica. Životna trenerica priprema knjigu o svojem životu, a redovito obavljanje svakodnevnih obaveza ne može zamisliti bez dadilje koja joj pomaže u odgoju petogodišnjeg Rafaela i osobne asistentice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu