Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
128 komentara

Luka Rok izbačen iz BB kuće: Ljutit je vrijeđao produkciju

Sigurno ću se nastaviti družiti s Anezi kako bi porazgovarali o svemu što se događalo u kući i kako bih joj se ispričao za neke riječi, rekao je Luka

Foto: RTL televizija
128 komentara

Zbog nepoštivanja tjednog zadatka Luka Rok (23) sukobio se sa Antonijem Oračem Orkyjem (27)nakon čega je zatražio razgovor s Big Brotherom u kojem je odlučio da želi napustiti show. Big Brother mu je dao 24 sata za donošenje konačne odluke. No, nakon izlaska iz ispovjedaonice Zagrepčanin je počeo vrijeđati produkciju zbog čega je automatski izbačen iz kuće.

Foto: RTL televizija - Tijekom svog boravka u kući pokazao sam da sam dosljedan, tako ne bih promijenio ni odluku da nakon 24 sata napustim kuću. Ovo mi je bilo jedinstveno i lijepo iskustvo u kojem sam spoznao koliko je sloboda neprocjenjiva. Sigurno ću se nastaviti družiti s Anezi kako bi porazgovarali o svemu što se događalo u kući i kako bih joj se ispričao za neke izgovorene riječi - istaknuo je Luka. U novom tjednom zadatku Karla Jakelić (19), Nikola Sedlar (24) i Orky su postali članovi elitnog društva dok su drugi stanari običan narod. 

Foto: RTL televizija Elitaši imaju povlastice među kojima je i imunost na sljedeće nominacije, a mogu birati nove članove kada im to dopusti Big Brother. Žive na 'visokoj nozi' i imaju svoju hranu te određuju zadatke, uvjete i pravila ponašanja za ostale stanare. 

Foto: RTL televizija Luka se prošlog tjedna svađao sa skoro svim sustanarima jer nije htio izvršavati tjedni zadatak 'Vojni rok'. Big Brother je tako htio uvesti red, rad i disciplinu, no Zagrepčaninu se ta ideja nije svidjela. Bojkotirao je zadatak i najavio kako neće poslušati nijednu naredbu niti salutirati generalu Big Brotheru. 

Foto: RTL televizija - Ovo nije film… Kad budem glumac, onda ću salutirati! -  rekao je odlučno Luka Anezi (31) koja ga je pokušala uvjeriti da se ipak prilagodi novim uvjetima zadatka.

Naši partneri pišu
Message