Obavijesti

Show

Komentari 17

Luksuzne vile poznatih: Imaju spise Da Vincija, privatne piste

Luksuzne vile poznatih: Imaju spise Da Vincija, privatne piste
43

Bill Gates ima jednu od najskupljih kuća na svijetu sa sedam spavaćih soba, šest kuhinja i 18 kupaonica, Oprah Winfrey u kući ima čak dva kina, a John Travolta je dao izgraditi privatnu zračnu luku

VIDEO

Kuće slavnih glumaca, reality zvijezda, pjevača, sportaša, televizijskih producenata i voditelja izgledaju kao iz bajke. Brojni milijunaši i milijarderi svoje su domove ukrasili luksuznim vanjskim bazenima, saunama, golf igralištima, privatnim kinima i trampolin parkom te  drugim ludostima koje mi 'smrtnici' ne možemo ni zamisliti.

Američki mogul Bill Gates (63) ima jednu od najskupljih kuća na svijetu, a cijena posjeda iznosi vrtoglavih 800 milijuna kuna.

Discussion on innovation potential in Africa

Kuća je smještena u Medini u Washingtonu, a Gates je prvotno kupio posjed 1988. godine za 409 milijuna kuna. Cijeli posjed nazvao je 'Xanadu 2.0' prema fikcijskom domu Charlesa Fostera Kanea, protagonistu kultnog filma 'Građanin Kane'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kuća se prostire na 66.000 četvornih metara, ima sedam spavaćih soba, šest kuhinja, 18 kupaonica i nakrcana je vrhunskom tehnologijom. U kući se nalazi i soba s trampolinom, kućno kino koje može ugostiti 20 ljudi i knjižnica. 

Knjižnica se prostire na 195 kvadratnih metara. U njoj se nalaze i dvije tajne police s najvrjednijim knjigama, a u njoj je i 'Codex Leicester', spis Leonarda Da Vincija koji je Gatesa 1994. godine stajao 30 milijuna dolara. 

Bazen dug 18 metara nalazi se u posebnoj zgradi od 362 kvadratna metra, a zvučnici su postavljeni čak i ispod površine vode. 

Ukoliko Bill Gates poželi večeru za 150 ljudi, to može učiniti u jednoj od dvorana u kući. Ukoliko je pak u pitanju koktel party, onda se ta brojka penje i do 200 ljudi, a na jednom od zidova je ekran visok gotovo sedam metara. Koliko je ludo bogat govori i činjenica da je pijesak na njegovoj plaži uvezen iz Kariba. 

USA - Greenleaf OWN Series Premiere - West Hollywood

Televizijska zvijezda Oprah Winfrey (65) svoje imanje u Montecitu u Kaliforniji kupila je 2001. godine za 572 milijuna kuna. Vila ima šest spavaćih soba, 14 kupaonica, vinski podrum, dva kina i gurmansku kuhinju. 

Izvan kuće Oprah ima dio odijeljen za konje, dva vanjska kamina, bazen, umjetno jezero i nekoliko ribnjaka, kao i gostinjsku kuću s odvojenim bazenom. 

Jedan od najmoćnijih parova na svijetu, Beyonce (37) i Jay Z (49) posjeduju luksuznu kuću na Bel Airu koja vrijedi također 572 milijuna kuna.

Ovaj raskošan dom prostire se na 27 tisuća metara kvadratnih, a u kuću se nisu odmah uselili već su je prvo dobro osigurali. 

Na kući su postavljeni prozori otporni na metke, velika metalna kapije, a tjelohraniteljima su osigurali sobe, parkiralište s deset mjesta i dvoetažnu garažu. 

Inače, kuća ima osam spavaćih soba, 11 kupaonica, veliki glazbeni studio, košarkaški teren, garažu za 15 automobila, četiri bazena, saunu te jacuzzije. Doista zvuči kao pravi raj. 

Član žirija talent showa 'Britain's Got Talent' i glazbeni mogul Simon Cowell (59) prije dvije godine kupio je vilu u Malibuu za 156 milijuna kuna.

Television producer Cowell poses with his partner Silverman after unveiling his star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles

Vila je ograđena vrtom i stablima, a glavna kuća je izgrađena 1988. godine i prostire se na 8600 četvornih metara.

Ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica, podove od tamnog drveta, venecijske žbuke i visoke stropove s velikim krovnim prozorima. U vili se nalazi pet kamina i teniski teren, a ono što posebno oduševljava je fantastičan pogleda na ocean. 

Hollywoodska voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres (61) zajedno sa suprugom Portiom de Rossi (46) vlasnica je 'Kuće Brody', jednom od najmodernijih kuća u Los Angelesu.

People

'Kuća Brody' prostire se na zemljištu od 2,3 hektara u Holmby Hillsu te je smještena odmah pored Playboy Mansiona pokojnog Hugha Hefnera

Dom od 650 milijuna kuna ima staklene zidove, devet spavaćih soba, veliki bazen i vrt, a ime je dobila po prvotnom vlasniku Francesu Laskeru Brodyju koji je dizajn kuće naručio od arhitekta Archibalda Quincyja Jonesa još 1949. godine. 

Kuća je dovršena 1951. godine, a prostire se na 11.511 četvornih metara. 

Filmski glumac John Travolta (65) vlasnik je nekretnine na Floridi vrijedne 78 milijuna kuna.

74th Golden Globe Awards Arrivals - LA

Vila ima privatnu zračnu luku, vlastiti hangar za avion, igralište za golf i bazene. 

Svoje avione parkira pod nadstrešnicom, tako da mu ni kiša ne može ništa dok hoda tih nekoliko metara do kuće.

- John je oduvijek maštao da ima avione u dvorištu, tako da kad poželi nekamo otići, samo izađe iz kuće i sjedne u avion - rekla je Travoltina supruga Kelly Preston. Travolta je inače strastveni letač. Ima pet zrakoplova, među kojima i Boeing 707, koji drži u dvorištu.

Još jedan američki glumac smjestio se na predivno imanje udaljeno 40 minuta od centra New Yorka. Glumac Bruce Willis (64) kupio je kuću s pogledom na jezero, bazenom i teniskim igralištem.

Floyd Mayweather Jnr v Conor McGregor - T-Mobile Arena

Cijela kuća je dizajnirana u modernom klasičnom stilu, a sastoji se od pet spavaćih soba, igraonice, medijske sobe s video sustavom i vinskim podrumom.

Uz glavnu kuću nalaze se i tri manje kuće s ukupno sedam spavaćih soba.  

- Jedini razlog zbog kojeg prodajemo imanje je to što smo daleko od naše kalifornijske obitelji, zbog čega smo se odlučili vratiti na Zapadnu obalu i napraviti naš novi dom tamo - izjavio je Willis koji je sa suprugom Emmom živio Westchester imanju koji je bio rasprostranjen na gotovo 90.000 četvornih metara. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu