Obavijesti

Show

Komentari 5

Luku svladali osjećaji: I ja sam se suzdržavao da ne zaplačem

Luku svladali osjećaji: I ja sam se suzdržavao da ne zaplačem
5

SVI BRISALI SUZE Bulić kaže kako mu je bilo važno da njegov nastup nikako ne ispadne parodija nego da to bude hommage glazbeniku kojeg je iznimno cijenio

VIDEO

Kemala sam osobno znao i baš zato mi je ovaj zadatak bio posebno zahtjevan. Bio je divan čovjek i nikako nisam htio da moj nastup ispadne kao parodija, rekao nam je Luka Bulić (35) nakon pobjede u sedmoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Komičar i radijski voditelj dobio je zadatak transformirati se u Kemala Montena, jednog od najpoznatijih šansonijera s naših prostora, koji je preminuo početkom godine. Bulićeva interpretacija popularnoga Keme oduševila je sve članove žirija.

- Ja sam ostala bez teksta, dirnuo si me. Skinuo si njegov glas bez karikiranja - rekla je Sandra Bagarić (41), a najemotivniji je bio Branko Đurić Đuro (53).

- Ja sam bio, vjerovali ili ne, na rubu suza. Krasno si ga skinuo, taj njegov glas - rekao je Đurić.

Nova TV

I dok je on uspio zadržati suze, to nije uspjelo Lukinoj “rivalki” Maji Šuput, koju je Lukina izvedba hita “Nije htjela” rasplakala.

- Drago mi je da sam uspio pogoditi emociju pjesme. A iskreno, na kraju pjesme sam se i ja jedva suzdržavao da ne zaplačem. Mislim i nadam se da bi i Kemo bio zadovoljan kako sam ga ‘skinuo’ - kaže Luka, koji slavnoga kantautora, kaže, pamti kao iznimno simpatičnog, dragog i toplog čovjeka.

- Sjećam se da sam ga upoznao dok sam davno radio emisiju na CMC-u i on je bio gost. Pokazao sam mu kako imitiram i Olivera Dragojevića, Arsena Dedića i njega. Tad je prvi put vidio kako ga ‘skidam’ i bilo mu je jako smiješno. Baš sam ga iskreno nasmijao - kaže Luka.

Dodaje da mu je drago što je pjevao 'Nije htjela' iako mu je Kemalova najdraža pjesma 'Dušo moja'. Luka je dio nastupa imitirao i Olivera.

- Znam da su njih dvojica nekad snimili baš tu pjesmu kao duet, pa sam htio i taj dio pokazati na sceni - objašnjava Bulić, koji je uživao i jer je nakon nekoliko emisija sa ženskim transformacijama dočekao 'muški vokal'.

- Već mi je bilo dosta haljina i štikli. Bio sam i Celine Dion, i Severina, a prošli tjedan Matija Vuica, pa sam puno skakao i vikao - kaže Luka, koji je bio jako zadovoljan i maskom koja ga je pretvorila u Montena.

- Cijelu masku je radila nevjerojatna Marina Mamić, i to je isključivo napravila šminkom i sjenčanjem lica. Nisam mogao vjerovati što se sve može napraviti samo šminkom. Mnogi su me pitali je li to lijepljena maska, ali nije. Čak mi je i bore na vratu napravila - kaže Luka i dodaje da je zadovoljan kako je izgledao postaran.

Nova TV

- Mogu reći da sam šarmantno ostario - našalio se voditelj, koji je 10.000 kuna odlučio donirati udruzi Kamenčići iz Šibenika, koja pomaže djeci s mentalnom retardacijom.

- Supruga Ana je defektologinja, pa mi je zbog toga upravo ta udruga bila bliska i poželio sam njima proslijediti taj novac - kaže Luka. Drugo mjesto uzela je Ivana Marić (32) transformacijom u Jacquesa Houdeka.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala