Obavijesti

Show

Komentari 34

M. Grdović: Na psihijatriji su mi ispumpavali želudac

M. Grdović: Na psihijatriji su mi ispumpavali želudac
6

Pjevač je otkrio kako će na terapije ići bar tri puta tjedno. Supruga Brankica bila je uz njega svaki dan dok je bio na psihijatriji u Općoj bolnici Zadar

VIDEO

Mladena Grdovića (50) liječnici su u četvrtak ujutro otpustili sa psihijatrije u zadarskoj Općoj bolnici, a već u podne pio je kavu u centru Joker u Splitu, gdje je dogovarao nastup za Novu godinu.
- Bio sam na svim pretragama i dobro mi je. Osjećam se super. Ne želim više biti na bevandi, mogu biti veseljak i bez nje. Ići ću na terapije triput na tjedan kod psihijatra Borisa Škifića, tako smo se dogovorili - kaže Mladen. Na psihijatriju su ga odveli jer je prošle subote, nakon utakmice Zadar - Hajduk, na kojoj je pio sok, popio previše alkohola i upao na vjenčanje. Roditelji mladenaca tada su zvali policiju. Na psihijatriji je bio četiri dana.
- Pazili su me tamo. To je osjetljiv odjel, tri dana sam bio na infuziji, a kad su me doveli, morali su mi ispumpavati želudac. Rekao sam sebi da moram stati na loptu. Toliko sam se mučio za karijeru, lani sam proslavio tridesetu godišnjicu pjevanja, pa da to sve sad bacim u vjetar. Kad mi je bilo najteže, sjetio sam se pokojnih prijatelja, Tomislava Ivčića i brata mu Vedrana, ja još ne želim otići - rekao je Grdović. Supruga Brankica (42) s njim nije došla u Split.
- Ostala je doma. Nije istina da nije dolazila u bolnicu, bila je uz mene svaki dan. I moj brat Paulo, koji je sa mnom došao u Split. I sestra me posjećivala, kao i prijatelj Bepo Matešić. Majka mi jedino nije dolazila jer ima problema s kukovima - govori Grdović.
Željko Kerum nije dočekao pjevača jer je, kaže Mladen, na obilježavanju godišnjice smrti Franje Tuđmana.
- Ja sam druželjubiv čovjek. Nikome u životu nisam ništa loše učinio. Sad sam dobro i zahvaljujem Bogu da su mi i jetra u redu. Izlazi mi uskoro novi album i tome se najviše radujem - zaključio je Grdović. Nije otkrio koliko će naplatiti novogodišnji nastup.





ZBOG OBITELJSKOG NASILJA GRDOVIĆ IDE U ZATVOR?
Brankica je Mladena zbog maltretiranja nedavno ponovno  prijavila policiji. Kako neslužbeno doznajemo, pjevač je galamio i suprugu odgurnuo.  U rujnu su ga osudili za nasilje u obitelji na uvjetnu kaznu zatvora od osam dana, s rokom kušnje od godinu dana. Sada bi mogao ići u zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni