Obavijesti

Show

Komentari 48

M. Petreković će biti Beyonce: Nije lako, trebat će mi sreća

M. Petreković će biti Beyonce: Nije lako, trebat će mi sreća
7

U novoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuju nas brojne transformacije kandidata koje uključuju i promjenu spola. Giuliano će biti Amy, a Andrea Oliver...

VIDEO

Vanda Winter radi punom parom i ne krije da priželjkuje pobjedu u ulozi legendarnog Zdravka Čolića s pjesmom 'Pjevam danju, pjevam noću'. Nakon odličnog nastupa u ulozi Miše Kovača, Giuliana čeka nimalo lak zadatak, utjeloviti Amy Winehouse i to u izvedbi mega popularne pjesme 'Rehab'. 

- Veseli me da nije imala nikakvu strašnu koreografiju, s obzirom da su štikle u pitanju - izjavio je Giuliano koji je za ovu transformaciju obukao štikle, ali i depilirao noge. Nastup Ronalda Brausa kao Robbieja Williamsa zasigurno će zabaviti sve gledatelje pjesmom 'Let Me Entertain You'. Ronald priznaje da utjeloviti Robbija nije nimalo lagan posao. 

- Uvijek sam htio biti stravično otkačen, sviđa mi se da mijenjam spol - rekao je Baby Dooks vezano uz njegov zadatak da utjelovi Marinu Perazić i to s hitom grupe Denis & Denis 'Program tvog kompjutera'. 

U ovoj emisiji očekuju nas brojne transformacije kandidata koje uključuju i promjenu spola pa ćemo tako Andreu Andrassy gledati u ulozi Olivera Dragojevića. Brinula se kako će uvježbati 'Oliverovski' hrapavi glas, a ove nedjelje pjevat će 'Što učinila si ti' pa ćemo tada saznati je li uspjela. 

Jasna Palić Picukarić i ove će nedjelje utjeloviti zanosnu ženu, samo ovoga puta iz svijeta mašte. Postat će jedan od najpoznatijih likova iz crtića, Jessica Rabbit, i pjevati 'Why Don't You Do Right'. Jasna se saživjela s jako visokim štiklama u kojima vježba cijeli tjedan. Pobjednica prošle epizode, Minea, ovoga će puta utjeloviti Nancy SinatruTeško joj je bilo prisiliti se biti usporena koliko je to Nancy u izvedbi pjesme 'These Boots are Made for Walking'. 

Za kraj na pozornicu će stati Mario Petreković koji ima težak izazov utjeloviti Beyonce i otpjevati 'Single Ladies'. 

- Nije lako, trebat će mi sreća - rekao je Mario koji je morao svladati zahtjevnu koreografiju i plesati u štiklama. Cijelu čaroliju transformacija ovaj put će na svojoj koži osjetiti i voditelji showa Rene i Igor te će svojom izvedbom 'Girl You Know it's True' Milli Vanillija zabaviti i sebe i druge. Također, vidjet ćemo kako će Jole, gostujući član žirija u ovoj epizodi, komentirati Mineinu, pobjedničku imitaciju svog lika i djela, a popularni Jole izvest će u showu svoju pjesmu 'Kada žene tulumare'. 

Dramska trenerica i članica žirija, Sandra Bagarić, sve će muške natjecatelje, koji će prvi put stati na štikle, podučiti seksi hodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...