Show

Komentari 18

M. Streep: Na audiciji za 'King Konga' rekli su da sam ružna

M. Streep: Na audiciji za 'King Konga' rekli su da sam ružna

Dino De Laurentiis na talijanskom je rekao da sam jako ružna. Nije računao na to da ću ga razumijeti i odgovoriti. To mi je bilo najgore iskustvo u cijeloj karijeri

Tijekom bogate glumačke karijere 18 je puta nominirana za Oscara i čak 29 puta za Zlatni globus. Oscara je osvojila tri, a Globus čak osam puta. Ipak, kad je bila na castingu za film ' King kong ', Meryl Streep (65) su odbili. Sada pokojni Redatelj Dino De Laurentiis rekao je kako je preružna da bi igrala glavnu žensku ulogu, krhku Dawn. To joj je, kaže, bila najgora audicija u životu.

- Laurentiisov sin vidio me u kazalištu i pozvao me na audiciju. Kad me njegov otac vidio, na talijanskom je zaviknuo zašto me uopće pozvao kad sam toliko ružna. Nije računao na to da razumijem talijanski i da ću mu odgovoriti - rekla je Meryl Streep gostujući u showu Grahama Nortona.

Dodala je kako ju je redateljev komentar povrijedio jer je bila poprilično mlada, no nije je pokolebao. Rekla mu je da joj je žao što mu nije dovoljno lijepa i otišla. Ulogu je dobila Jessica Lange .

Najčitaniji članci