Obavijesti

Show

Komentari 13

Mačak o dijamantnom prstenu kojim je zaintrigirao mnoge: 'Mislio sam da ga neću nositi'

Mačak o dijamantnom prstenu kojim je zaintrigirao mnoge: 'Mislio sam da ga neću nositi'
8

Grubnić se krajem veljače fotkama na Instagramu pohvalio novim prstenom od dragog kamenja. U objavama na profilu mnogi su primijetili da je prsten na lijevoj ruci, što je potaknulo šuškanja o sudbonosnom 'da'

VIDEO

Mogu reći da imam sve u životu. Ne znam što bih rekao da mi nedostaje u životu. Ja zaista imam sve. Ispunjen sam i sretan, rekao je u novom intervjuu za IN Magazin Marko Grubnić, koji trenutno stilizira voditelje i žiri u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Petko i Grubnić 01:22

Modni Mačak dotaknuo se teme vjenčanja i prokomentirao dijamantni prsten, koji već duže vrijeme krasi njegove ruke i koji je izazvao brojne reakcije kod pratitelja na društvenim mrežama.

- Čovjek ne bi nikad rekao, ali nerijetko pričam o privatnom životu. Objavljujem puno na Instagramu i pokažem sve, a zapravo ne pokažem ništa - ispričao je pa zaključio:  

- Prije sam govorio da nikada neću nositi prsten. I kada ću se jednoga dana vjenčati, mislio sam da ću prsten nositi na lančiću ili u ladici. I tu me demantirao život te s veseljem nosim prsten.

Marko do danas nije demantirao ni potvrdio priče o tajnom vjenčanju. 

Grubnić o incidentu s haljinom: 'Ne bih nam poželio još takvih situacija jer jedna je dovoljna'
Grubnić o incidentu s haljinom: 'Ne bih nam poželio još takvih situacija jer jedna je dovoljna'

Podsjetimo, Grubnić se krajem veljače fotografijama na Instagramu pohvalio novim prstenom od dragog kamenja. U nizu objava na njegovom profilu mogao se vidjeti veliki prsten na prstenjaku lijeve ruke, što je potaknulo šuškanja da je napokon izrekao sudbonosno 'da'. A nedavno je obožavatelje dodatno zbunio izjavom da se možda već i vjenčao u tajnosti.

- Ne znam što čekate, možda je to već učinjeno. Sve je moguće, ja sam vrlo vješt. Treba postaviti granicu jer kad si javna osoba ljudi misle da si javno dobro pa sam si dao za pravo zadržati za sebe neke intimne stvari o svojem životu - rekao je stilist.

Marko Grubnić se zaručio 2020. godine, a fotografije s glamurozne proslave tada je podijelio na društvenim mrežama. Pozirao je okružen ružama uz natpis 'Marry me?' ('Udaj se za mene?'), te ponosno pokazao prsten od smaragda i dijamanata.

- Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam 'da'. To je više od ljubavi - napisao je Marko uz fotku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin