Obavijesti

Show

Komentari 0

Mačka koja kuha, majmun koji otvara pakete: Ove životinje su TikTok zvijezde, prate ih milijuni

Mačka koja kuha, majmun koji otvara pakete: Ove životinje su TikTok zvijezde, prate ih milijuni

Vjeverica koja promovira kikiriki, majmun koji od sponzora dobiva poklone i mačka koja radi koktele. Oni su najpopularnije TikTok životinje i već su postali svojevrsni celebrityji

VIDEO

Vjeverice 'Chipmunk', majmuna Georgieja i mačku Puff na TikToku prati više od 20 milijuna ljudi, a njihova zabavna videa skupljaju i do 55 milijuna pregleda i lajkova.

Mačka Puff proslavila se svojim fora receptima, pa je tako dosad već 'spremala' koktel od rajčica, razne ledene čajeve i shakeove, a zna i kako marinirati meso. Njezini vlasnici prozvali su je životinjskim chefom, a mnogi su ga zavoljeli jer im je neke recepte učinio zanimljivijima i jednostavnijima.

- On sve mijesi svojim šapama i svaki recept priprema s ljubavlju. Svaki video možete pratiti na TikToku, ali i na Instagramu i YouTubeu, a najviše voli kuhati uz ASMR. Idealno je to za sve koji vole slušati zvukove rezanja hrane, miksanja povrća i voća te mijaukanja simpatične mace Puff  – pričaju vlasnici.

@heresyourmonkeycontent

All of the ✨ p r i c e l e s s ✨ highlights from George’s second official ##fanmailfriday 😲🐵

♬ original sound - Georgie Boy

Osim Puffa, velika je senzacija na TikToku i majmun Georgie Boy, koji svojim videima zabavlja oko 15 milijuna ljudi svaki dan. On se proslavio videima u kojima otvara pakete koje mu šalju brojni sponzori ili pakete koje njegov vlasnik naručuje s interneta za njega.

- Georgie, pogledaj, stigli su ti novi pokloni. Ovo su ti poslali iz 'China Town Marketa'. Što si to sve dobio? Majicu, torbice, privjesak za ključeve? Vidim da ti se sviđaju novi darovi – govori njegov vlasnik u videu u kojem on otvara još jedan od svojih poklon paketa. Ipak, najviše ga veseli kad dobije nešto za klopu.

- Neki su primijetili da je Georgie puno sretniji kad se u paketu nalazi neka hrana, nego igračke. Iako voli otvarati bilo koji paket koji mu dođe pod ruku.

Vjeverice Dinky, Stinky i brojne druge koje se kriju iza profila 'Chipmunks of TikTok' prati više od pet milijuna ljudi, a njima zauzvrat ne treba puno. Vesele se svakom pregledu, a jedino što im treba da bi snimile dobar video s vlasnicima u čijem dvorištu borave su lješnjaci ili neki dobar kikiriki.

- Stinky je prva vjeverica s kojom sam krenuo snimati. Ona je Dinkyjeva mama. Ona je glavni razlog zašto smo otvorili ovaj TikTok profil – objasnio je vlasnik. U svakom novom videu, koji pogleda i do milijun ljudi, vjeverice oduševljeno dolaze na njegov poziv po dnevnu dozu grickalica.

- Mnoge oduševljava činjenica da vjeverice u usta mogu u isto vrijeme strpati i do desetak lješnjaka ili nekih drugih orašastih plodova. Vjeverica Squishy bila je čak i na vijestima zbog toga – kaže vlasnik. A nakon što su se proslavile na TikToku, vjeverice, baš kao i majmun Georgie, redovito dobivaju grickalice od raznih sponzora koje su ih opazili na ovoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda netko na novi JoomBoos Videostar show, umjesto sebe, prijavi svog ljubimca. Naime, JoomBoos u novom talent showu traži buduće tiktokerske zvijezde, a nitko nije isključen. Ni životinje. Ako imaš zabavnog psa, vještu macu ili papigu koja obožava pričati i pjevati, možeš prijaviti njih. A na show se možeš prijaviti i ti do 12. ožujka. Prijave šaljite na; videostar.joomboos.hr i uključite se u borbu za titulu TikTok zvijezde te nagrade vrijedne 130.000 kuna. P.S., tu su i cool tenisice za dvoje sretnika po izboru voditelja Luciana Plazibata i Petre Dimić koje dijeli adidas. Prijavite se i ispričajte svoju TikTok priču!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama