Show

Komentari 34

Mačku za rođendan 'podvalili' miša: Moj vam je svijet savršen

Mačku za rođendan 'podvalili' miša: Moj vam je svijet savršen

Marko Grubnić proslavio je 38. rođendan u društvu prijatelja. Iako je nadimak 'Modni mačak' zaradio prije desetak godina, za rođendan su mu servirali tortu Mickey Mouse...

Iako već imam sve što moj svijet čini savršenim, sad je prava prilika da mi i vi nešto poželite, napisao je slavljenik Marko Grubnić, koji je napunio 37. godina. Poklonima i fotkama s prijateljima pohvalio se na društvenim mrežama, a njegov dan čestitale su mu brojne poznate osobe.

- Sve najbolje - napisala je Leyla Hajrović, A čestitkama su se pridružile Maja Šuput, Jelena Rozga, Ivana Vida, Bojana Gregorić Vejzović...

A iako je nadimak 'Modni mačak' zaradio prije desetak godina, za rođendan su ga prijatelji iznenadili tortom Mickey Mouse. Marko je fotku s prijateljem Momčilom Gurovićem prvo obradio na sebi svojstven način, pa ju je 'pustio' na društvene mreže.

Ali nije se slavlje zaustavilo samo na nedjelji. Već u ponedjeljak Marko se pohvalio novom fotkom s prijateljem Momčilom, koji mu je poklonio tortice na pandu. Dobri prijatelji pozirali su okruženi bijelim balonima. 

- Zauvijek ću pamtiti ovaj vikend i rođendan. Stvarno je sve bilo kao u najljepšem snu. Ljubav, sreća, veselje, a imali smo i dim mašinu - napisao je Grubnić. 

Ali nije ovaj vikend Marko samo slavio. Kao i svake nedjelje, uređivao je članove žirija showa Supertalent, s kojima je već postao odličan prijatelj. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Najčitaniji članci