Show

Komentari 17

Madonnina pravila: Ako budete koristili mobitel izbacit ću vas!

Madonnina pravila: Ako budete koristili mobitel izbacit ću vas!

Pjevačica nadolazeću turneju povodom njenog 14. studijskog albuma 'Madame X', koji predstavlja zbirku raznolikih pjesama, želi izvesti što bolje pa je zbog toga ovaj put išla do ekstrema

Ukoliko netko bude koristio mobitel na koncertu bit će izbačen iz dvorane - stoji u Madonninom (61) priopćenju za njezinu svjetsku turneju povodom 14. studijskog albuma simboličnog naslova 'Madame X', piše Daily Star.

FILE PHOTO: Madonna performs "Nothing Compares 2 U" during her tribute to Prince at the 2016 Billboard Awards in Las Vegas

Pjevačica nadolazeću turneju želi izvesti što bolje pa je zbog toga ovaj put išla do ekstrema.

- Korištenje mobilnih telefona, pametnih satova, kamera ili sličnih uređaja neće biti dopušteno za vrijeme nastupa. Unaprijed trebate rezervirati mjesto kako biste ušli u zgradu, a nakon što će vam ulaznice na mobitelu biti poništene, nećete ih moći koristiti - piše u priopćenju. Unajmit će tvrtku Yondr koja će dijeliti torbice za telefon koje se mogu zaključati. Nakon završetka koncerta, moći će se otključati i to s priključnim stanicama.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna arrives at the Metropolitan Museum of Art

S Madonninim zahtjevom neki su se od obožavatelja složili, smatrajući kako pjevačica želi da 'osjete' koncert, a ne da cijelo vrijeme gledaju u ekran mobitela.

'Madame X' je zbirka raznolikih pjesama, kojima je zajednički osjećaj globalne povezanosti kroz glazbu, miješanje mnogo žanrova, velikih i malih poruka kroz razne formulacije, osjećaj za hit i ljubav prema rizicima.

Madonna se već nedavno oglasila na 'štetnost' mobilnih telefona, smatrajući kako su je udaljili od njezine djece. Sinu Davidu mobitel je oduzela, a kako kaže, njezina djeca postala su opsjednuta fotografijama drugih i počela se s njima uspoređivati. 

- Smatram kako je to loše za njihovu osobnost - rekla je tada Madonna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci