Show

Komentari 12

Maja i Zdravka družile su se za blagdane: 'Da je netko rekao da ćemo skupa biti 90 kila lakše...'

Maja i Zdravka družile su se za blagdane: 'Da je netko rekao da ćemo skupa biti 90 kila lakše...'

Splićanke su se u showu jako zbližile pa se sada sve češće druže izvan njega. Već su nekoliko puta podijelile zajedničke trenutke, a sada su otkrile da su i skupa provele Božić

Maja Milan (25) i Zdravka Kapetanović (42) natjecale su se u petoj sezoni showa 'Život na vagi'. Objavile su zajedničke fotografije s blagdanskog druženja.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Milan ponosna na svoju liniju

Pozirale su zajedno ispred bora. 

- Zdravkica i ja, cimerice od prvog dana, dijelile sobu i brojale dane, tjedne, svaku večer analizirale cijeli dan. A ono najvažnije pitanje bilo je: 'Zdravka, koliko je sati?!'. Prije spavanja i čim otvorim oči, a i tijekom cijelog dana, ali tad najčešće. E, Zdravkice, da nam je netko rekao u šestom mjesecu da ćemo za pola godine zajedno biti lakše za nekih 90-ak kilograma i sjedit ispod tvoga bora, bi li mu vjerovala? - napisala je Maja uz zajedničku fotografiju.

Zdravka joj je brzo odgovorila. 

- Umirem od smijeha, ali baš tako je bilo. Uvijek sam vjerovala u dobre dušice, a ti si jedna od njih. Zato mi je srce na najjače dok ovo čitam - napisala joj je pobjednica nefinalista Zdravka Kapetanović. 

Splićanke su se u showu jako zbližile pa se sada sve češće druže izvan njega. Već su nekoliko puta podijelile zajedničke trenutke - bile su skupa na masaži, prije toga su se 'relaksirale' pokraj bazena u jednom splitskom hotelu... 

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE: 

Najčitaniji članci