Show

Komentari 18

Maja iz 'Života na vagi' uživa u kupanju: Nikad samouvjerenija

Maja iz 'Života na vagi' uživa u kupanju: Nikad samouvjerenija

Kandidatkinja iz pete sezone emisije "Život na vagi" ne srami se pokazati svoj novi izgled od kako je izgubila više od 40 kilograma. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije u kupaćim kostimima

Maja Milan (25) u petu sezonu emisije "Život na vagi" ušla je sa 138,6 kilograma, a uspjela je izgubiti čak 41,4. I nakon što je emisija završila, Maja je nastavila raditi na sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako njezine pratitelje zanima njen napredak, aktivna je na društvenim mrežama. Kao i mnogi drugi, ljeto provodi kupajući se, a otkako je izgubila višak kilograma puno je samouvjerenija što se vidi i po njenom širokom osmijehu.

Nedavno je podijelila i fotografiju u kupaćem kostimu prije nego se pridružila "Životu na vagi" i krenula mršavjeti.

- Gledam ove fotografije i ne mogu vjerovati da sam ovo ja. Smiješno je kako tada nisam bila svjesna svoje veličine. Da se razumijemo, znala sam da sam pretila, ali meni je to bilo normalno i navikla sam se. Mislim da je to općenito problem pretilih ljudi koji dugo žive s kilogramima da nisu svjesni svoje veličine - napisala je tada Maja.

Marijana Batinić (40) komentirala je kako je sad 'baš ribica!', a drugi su se pridružili komplimentima.

- Ljepotica; Wow super si...; Bomba - neki su od komentara.

Kao što je vidljivo na fotografijama, Maja samouvjereno pokazuje svoj novi izgled. Više od godinu dana nakon početka emisije koja joj je promijenila život, ne odustaje.

- Prije točno godinu dana krenula sam sa svojom najvećom životnom transformacijom. Koja i dalje traje i trajat će. Mislila sam da je to samo fizička transformacija, ali to je puno više od toga. Danas mogu reći da sam ponosna na sebe. Bez obzira na sva "skretanja s puta", bitno je uvijek vratiti se - napisala je jednom prilikom.

Najčitaniji članci