Obavijesti

Show

Komentari 47

Maja Morales ispipala Sorajine grudi i priznala: Njene su veće

Maja Morales ispipala Sorajine grudi i priznala: Njene su veće
4

ODLUČILE SNIMITI DUET Djevojke su se družile na partyju u Zürichu na Playboy partyju. Maja je pohvalila Sorajine implantate, misli da su pola broja veći od njezinih

VIDEO

Soraja Vučelić (24) i Maja Morales (22) zabavljale su se tri dana u Zürichu na Playboy partyju. Pile su šampanjac i jele jagode. Djevojke su nam otkrile kako su se prije tuluma ispipale jer su htjele vidjeti koja ima veće grudi.

- Moram priznati da Soraja ima lijepe implantate. Mislim da čak ima pola broja veće silikone od mojih - kroz smijeh je rekla Maja.

Ona trenutačno živi u Srbiji jer želi postati pjevačica, a kako joj se Soraja svidjela jer su slične, odlučile su snimiti i duet.

- Ja sam bila u ‘Farmi’, ona je bila u ‘Big Brotheru’. Obje smo imale nekoliko estetskih operacija i skinule smo se za Playboy - objasnila je Maja.

Soraja također kaže da se u Švicarskoj odlično zabavila, a s Majom se i sprijateljila. Dodaje da je imala udvarače, ali muškarce uopće nije primjećivala jer je sretno zaljubljena. Na partyju, kaže, nije dobila ni jednu nemoralnu ponudu. Bivša stanarka BB-a odbila bi, ističe, i samog Hugha Hefnera.

- On mi uopće nije napet - zaključila je Soraja, odnedavno i voditeljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin