Obavijesti

Show

Komentari 14

Maja-Paola Sestrić iz Big Brothera opet ima obitelj

Maja-Paola Sestrić iz Big Brothera opet ima obitelj
4

Finalistica posljednje sezone realitiy showa “Big Brother”, Maja-Paola Sestrić (20), susrela se s braćom i sestrama koje nikad u životu nije vidjela

VIDEO

Više od dva desetljeća Bekira Beganović (34) pokušava naći osmero braće i sestrara, među kojima je i bivša stanarka Big Brothera Maja-Paola Sestrić (20). Uspjela je doznati da su neki tijekom usvajanja dobili nova imena i prezimena, što je dodatno otežalo potragu. Sestra Ćanka je sada Anka i živi u Petrinji. Saznala je i gdje su Osman, Emir i Ibro, ali nije ništa saznala o Rasimu, Međidi, Međidu i Ešefu. Odlučila ih je naći sve, a počelo je s Big Brotherom. Bekira je tamo odmah zapazila Maja-Paolu Sestrić. Čitala je u medijima da je i ona posvojena i da je imala teško djetinjstvo. Nije ni slutila da joj je Maja-Paola zapravo sestra. Tada se otkrilo da je Maja-Paola zapravo Međida i da živi s obitelji Sestrić kraj Duge Rese. Susrele su se tek nedavno, četiri mjeseca otkako je završio reality show RTL televizije.
U Karlovcu joj je ekipa 24sata pomogla da nađe Rasima. Međid je bio u Draganićkom Goljaku. Sad se zove Zlatko Mandić. Ešef je u Slunju, sada se zove Ivan Filipović. Bekira se najprije sastala s njim u domu u kojem je i usvojen kod obitelji iz Požege. Susreli su se na Ešefov 22. rođendan. Zagrlili su se bez suvišnih riječi. Bekira je nakon 20 godina mlađeg brata ponovno povela u šetnju Slunjem držeći ga za ruku. Majine i Zlatkove obaveze nisu dopustile da se svi isti dan vide. Tjedan dana kasnije sastali su se u Belavićima. Zlatko je zagrlio sestre, za koje nije ni znao.
Maja je bila presretna, srela je sestru za koju nije ni znala, nije se odvajala od nje. Zlatko je pokušavao ostati čvrst. Tek suzne oči otkrile su da je ganut susretom. Pohvalio se da je glazba već odavno njegov hobi. Piše pjesme, a snimio je i CD.

VELIKA OBITELJ POČELA SE RASPADATI JOŠ 70-IH
Roditelji Džemila i Ahmet Ćufurović živjeli su nekad u Velikoj Kladuši. Tu im se rodilo dvoje djece, Osman i Bekira. Godine 1974. preselili su se u Cetingrad, gdje im se rodilo još sedmero. Nakon nesuglasica između majke i oca, najstarija Bekira odvojena je iz obitelji, a usvojila ju je obitelj iz Velike Kladuše. Problemi u obitelji i dalje su rasli pa je reagirao Centar za socijalnu skrb iz Karlovca. Džemili i Ahmetu oduzeta su sva djeca i privremeno smještena u Karlovac. U novom domu našli su se Ibro, Ćanka, Rasim, Osman, Međida, Međid, Ešef i Emir. Kasnije su jedno po jedno udomljavani u druge obitelji.

BEKIRA JE CIJELI ŽIVOT RAZMIŠLJALA KAKO IZGLEDAJU
Još u Kladuši Bekira je čula da su joj braća i sestre u raznim obiteljima. Otišla je u Cetingrad, ali u kući nije našla nikoga, nije bilo ni roditelja, a nitko joj nije mogao reći gdje su joj braća i sestre. Sjela je na kućni prag i plakala. Kad se pribrala, ušla je u kuću i složila njihovu odjeću i obuću. Još tad si je obećala da će jednoga dana saznati gdje su i da će ih sve skupiti, da barem jednom opet budu zajedno.
Bekira se kasnije udala, ali nije bilo dana da nije razmišljala o braći i sestrama. Ponekad je poželjela nekome se povjeriti, i to baš nekom svom, ali nije znala gdje su. Nedostajali su joj braća i sestre. Dobro ih sve zapamtila, ali onakve kakvi su bili kao mali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija