Show

Komentari 29

Maja pokazala nesređene fotke pa se našalila: 'Divno izgledam'

Maja pokazala nesređene fotke pa se našalila: 'Divno izgledam'

Vrckava pjevačica okušala se u ulozi voditeljice u zabavnoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'. Svake se nedjelje pojavila u modnoj kombinaciji koju je za nju birao Marko Grubnić

'Tvoje lice zvuči poznato' došlo je do posljednje emisije. Članice žirija Nives Celzijus (39) i Indira Levak (47) te voditeljica Maja Šuput (42) ponovno su zasjale u pomno izabranim modnim kombinacijama izabranim od strane modnog stilista Marka Grubnića (38). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Maja je na Instagramu prije emisije pokazala kako su tekle pripreme za posljednju epizodu u kojoj ćemo saznati pobjednika. Objavila je fotografije iz backstagea koje su nastale dok je sjedila na stolici za šminkanje. 

Pokazala je naljepnice koje su joj zalijepljene na glavi kako bi joj pridržale ekstenzije kose koje je stavila za snimanje. 

- Divno izgledam - našalila se Maja, a potom je pokazala konačnu frizuru.

Kasnije je pokazala i kako su joj uljem mazali tijelo kako bi joj koža izgledala što ljepše i bolje ispred kamera. 

Maja je naposljetku 'zasjala' u blještavoj ljubičastoj haljini. Bila joj je podosta kratka pa je Maja istaknula vitke noge. 

- Dame i gospodo, bila mi je čast i zadovoljstvo biti vaša domaćica kroz ovu sezonu - poručila je Šuput uz fotografije na Instagramu, a na račun izgleda dobila je puno komentara.

Najčitaniji članci