Obavijesti

Show

Komentari 69

Maja Šuput je objavila fotku iz kreveta: Nenad joj ljubi trbuh...

Maja Šuput je objavila fotku iz kreveta: Nenad joj ljubi trbuh...
6

Voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' jednom prilikom je napisala kako je beba veličine korneta, a nedavno je priznala na koji način je suprugu rekla da je trudna...

Otkako je u listopadu otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće, Maja Šuput Tatarinov (41) fanove na društvenim mrežama redovito 'obavještava' o prinovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jednom prilikom je napisala kako je beba veličine korneta, a sada je objavila video na kojem njezin suprug Nenad (37) ljubi pjevačicu u trbuh. 

Snimka je na Instagramu oduševila obožavatelje. Voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nedavno je priznala na koji način je mužu rekla da je trudna. 

Maja je pokazala trbuh: Ovako izgleda na nesređenim fotkama
Maja je pokazala trbuh: Ovako izgleda na nesređenim fotkama

- 20.7. je bio dan koji nam je promijenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac - napisala je.

- Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti 'rec' kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo se malo plakali u duetu - dodala je.