Obavijesti

Show

Komentari 83

Maja Šuput: Pregorjela sam lani od posla i zaklela se da ću to napraviti. Nisam mlada mama

Maja Šuput: Pregorjela sam lani od posla i zaklela se da ću to napraviti. Nisam mlada mama
8

Kunem ti se životom, ljepše je uživo nego što se meni to da snimiti. Snimim kad imam neku rupu. Pogotovo kad imaš dijete, onda mobitel ne možeš baš uzeti kad ti se prohtije, kaže pjevačica

VIDEO

Stvarno te dijete pomladi, dobiješ dječju energiju, počneš gledati crtiće. Postaneš emotivan, puno se više smiješ, u mom slučaju, nije moglo biti bolje nego sad u ovim godinama, rekla je Maja Šuput Tatarinov (43) gostujući u emisiji 'Kod nas doma'. Tijekom korone je bila trudna i rodila. Svjesna je da nije baš mlada postala mama, ali da nije korone, kaže, ne zna kad bi se njoj majčinstvo dogodilo. 

- Ja sam osoba koja je stvarno nešto radila u koroni. Odradila sam pošten posao. S obzirom na moj tempo, a tu je bilo 250 dana spavanja van kuće, mislim da moje tijelo ne bi moglo... Ovako sam se smirila, ležala, odmorna i napravila najbolju moguću stvar - ističe pjevačica. Razlog dolaska u emisiju bio je život bez pametnog mobitela, što Maja ne može ni zamisliti. 

- Moj pokojni tata je došao doma s nekakvom centralom koja je išla u auto, slušalica je bila veća od moje glave. Stari je pričao na telefon i kad nije pričao, samo da se s tramvaja vidi. Ja sam išla u školu i već sam imala mobitel. Ali nije to onda bilo ni približno bitno kao danas. Danas ga smatram dijelom moga tijela. Ne pada mi na pamet da ga ostavim ni na godišnjem - priča. 

Instagram jako voli, to joj je i privatna i poslovna platforma, a na odmorima voli dati ljudima koji nisu na godišnjem malo sunca i mora. Koliko su stvarna putovanja takva kakvima ih Maja predstavlja na društvenim mrežama, upitala ju je voditeljica Barbara Kolar, na što je Maja rekla: 

- Kunem ti se životom, da je ljepše uživo nego što se meni da posnimiti. Ja snimim kad imam neku rupu. Pogotovo kad imaš dijete, onda mobitel ne možeš baš uzeti kad ti se prohtije. Kad sam bila sama, bez bebe, onda sam mogla to češće i više - ističe. I ona ima slika iz perioda kad je bila mala, ali ni približno fotki koliko ih već sada ima dvogodišnji Bloom.

Maja nam otkriva kako joj je bez angažmana u 'Plesu' i što novo sprema: 'Bit će to brzo...'
Maja nam otkriva kako joj je bez angažmana u 'Plesu' i što novo sprema: 'Bit će to brzo...'

- Moje su fotke bile u boji, ali su to albumi pa listaš. Nema toga puno, gledam kako su me obukli... Ali to je bilo tako. Moje dijete jednog dana će reći da sam ga lijepo oblačila. Bloom stvarno ima slika - govori Šuput, kojoj se nikad nije dogodilo da je bila tri puta na godišnjem u jednom mjesecu. 

- Prošle godine sam pregorila od posla, zaklela sam se da ću neke stvari odbaciti i stopirati. Pretjerala sam ja 20 i nešto godina, ali prošla me dokosurila. Muž je rekao da svake godine to kažem. Ali, sad je tome kraj. Sad se kreće punom parom. Svadbe i koncerti... 

Maja uspijeva više stvari odjednom raditi, a kaže da joj telefon olakšava sve. I u trudnoći nije besposličarila. Dobro se sjeća dana kada se vratila na posao nakon porođaja. 

- Nije svaki dan idila, nije svaki dan lako. Vratila sam se na posao nakon 29 dana, mislila sam da mi se duša odvojila od tijela od tuge - zaključila je. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Švedski mediji: Joost Klein je priznao zašto je diskvalificiran
NIZOZEMSKI PREDSTAVNIK

Švedski mediji: Joost Klein je priznao zašto je diskvalificiran

Joost Klein nije nastupio tijekom generalne probe, a uoči finala organizatori su objavili vijest da je Joost diskvalificiran

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu