Show

Komentari 90

Maja Šuput skinula grudnjak pa mužu pozirala u tangicama

Maja Šuput skinula grudnjak pa mužu pozirala u tangicama

Pjevačica živi punim plućima i radi punom parom. Često nema vremena za odmor pa tako svaki slobodan trenutak koristi za putovanja u egzotične krajeve. S Nenadom je sada otišla u Bali

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) iskorištava svaki slobodan trenutak za putovanja u egzotične krajeve. Maja inače radi punom parom pa joj je odmor, kako kaže, prijeko potreban. Nakon uspješne prošle godine, ona i Nenad počastili su se putovanjem na Bali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Supružnici su tamo nekoliko dana, a Maja se na odmoru potpuno opustila. Pozirala je bez grudnjaka i u 'kupaćim tangicama', kako su ih prozvali neki od njezinih pratitelja na društvenim mrežama. 

- Osjećam se kao doma - napisala je pjevačica kratko uz fotografiju. 

Fotografija je skupila više od 17.000 lajkova, a njezini pratitelji nisu štedjeli na komentarima. Pohvalili su Majin izgled te im poručili neka uživaju i odmore se.

Maja više puta tijekom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim lokacijama, a poznato je i kako pjevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pjevačica na svadbama. 

Donedavno je bila članica žirija showa 'Supertalent' i uz to neumorno pjevala po svadbama, prodavala sladolede, slušalice i šlapice sa svojim potpisom te snimala reklame na madracu, Šuput je odlučila posao staviti postrance i godinu otvoriti odmorom sa suprugom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNOG VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

 

Najčitaniji članci