Show

Komentari 22

Majka Scottove nove cure ne krije bijes: Zašto baš on? Stariji je 18 godina i ima troje djece!'

Majka Scottove nove cure ne krije bijes: Zašto baš on? Stariji je 18 godina i ima troje djece!'

Zvijezda serije 'The Real Housewives of Beverly Hills' ne podržava vezu kćeri i bivšeg partnera Kourtney Kardashian. Naljutila se jer smatra da njezina Amelia samo gubi vrijeme

Američka glumica i voditeljica Lisa Rinna (58) ljuta je zbog kćerine veze sa Scottom Disickom (38), koji je otac troje djece najstarije Kardashianke Kourtney (42). Scott i Amelia (20) kliknuli su unatoč razlici u godinama, a njezina majka priznala je da bi joj bilo draže da hoda s pjevačem Harryjem Stylesom (27).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zvijezda serije 'The Real Housewives of Beverly Hills' dala je do znanja da obitelj nije zadovoljna s Amelijinim odabirom. Par je zajedno od prošle godine.

 

- Ne podržavam tu vezu i nije mi drago. Zašto ne može biti s Harryjem Stylesom? Za koji je ku**c to baš Scott Disick? - bijesno je govorila.

Iako nije otkrila što ju je toliko izbacilo iz takta oko te veze, mnogi sugeriraju da je problem 18 godina razlike među njima, ako i činjenica da je bivši partner Kardashianke s kojom ima i djecu. 

Bez obzira na to što bi mama Lisa htjela, želje su jedno, a mogućnosti drugo - Harry je u vezi s Olivijom Wilde (37) i ističe da samo nju vidi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':