Show

Komentari 37

Maju kritizirali jer našminkana drži sina pa ga sad čuva Nenad

Maju kritizirali jer našminkana drži sina pa ga sad čuva Nenad

Novopečeni roditelji uživaju sa sinčićem Bloomom. Još se nisu požalili na neprospavane noći, ali kažu oni koji su upućeni u materiju da za to ima vremena. Dotad se golupčići hvale prinovom koja im je uljepšala život

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) prije nekoliko dana rodila je prvo dijete u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Događaj je to koji je iščekivala cijela nacija, s obzirom na to da je svakodnevno pratiteljima javljala nove informacije oko trudnoće.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja uživa sa suprugom i sinom

Otkako je u listopadu prošle godine obznanila da je trudna, nagađalo se da čeka sina, a fanovi su to zaključili jer je jela kombinacije hrane koje su i druge trudnice jele kada su nosile dječaka. Slučajno ili ne, ispostavilo se da su bili u pravu.

Onda je na red došlo pitanje imena djeteta. Iako ga sve do neki dan nisu htjeli otkriti javnosti, Maja je istaknula da će ime biti strano i nesvakidašnje. Maleni Bloom Tatarinov već je obavio prvo službeno fotografiranje, a novopečeni roditelji 'pucaju' od sreće.

Neprestano objavljuju nove fotografije mališana, naslikavaju se s njime, ljube mu nogice, a mnogi se pitaju tko o njemu više brine. I dok će za taj podatak trebati pričekati neko vrijeme dok se Maja ili Nenad oko istog ne oglase, ovih dana vidljivo je da su ravnopravni oko podjele. Barem ako je suditi prema fotografijama.

Maja se pohvalila da ga je uspavala, a maleni Bloom zaspao je i na tati. Ne kriju da im je uljepšao dane i koliko su ponosni što ga imaju. 

Ipak, pošto je Maja bila ovih dana našminkana kada se fotkala s Bloomom, dobila je i nekoliko dobronamjernih savjeta da izbjegava nositi šminku i držati bebu. To je onda preraslo u kritiziranje, ali ona se na to ne obazire. 

- Prekasan ti je dječak, ali gdje ti je pamet našminkana biti pored njega - kritizirali su je na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci