Obavijesti

Show

Komentari 2

'Mali anđeo' donirao 500 tetra pelena palčićima u rodilištu

'Mali anđeo' donirao 500 tetra pelena palčićima u rodilištu
2

Podržavam Palčiće od prvog dana, sudjelovala sam u više akcija gdje su se skupljale donacije. Drago mi je da se uključio i Mali anđeo, kazala je Stupar Jurkin

VIDEO

Ambasadorica hrvatskog branda 'Mali anđeo' koji proizvodi krsnu odjeću i opremu za bebe Antonija Stupar Jurkin i Helena Mikačić, voditeljica marketinga Malog anđela zajednički su predale 500 komada tetra pelena predsjednici Kluba roditelja nedonoščadi 'Palčići' Željki Vučko. 

Pelene su prikupljene u zajedničkoj akciji Malog anđela i Palčića koja se održavala od 15. siječnja do 30 ožujka na Facebook profilu i webshopu Mali anđeo. U tom razdoblju, za svaki kupljeni paket od 10 komada tetra pelena, Mali anđeo dodao je jednu pelenu za Palčiće. Tako su zapravo svi kupci tetra pelena u Malom anđelu ujedno sudjelovali u akciji. 

Ambasadorica branda Mali anđeo Antonija Stupar Jurkin bila je presretna predajući donaciju.

- Podržavam Palčiće od prvog dana, sudjelovala sam već u nekoliko akcija gdje su se skupljale donacije pa mi je drago da se Mali anđeo uključio na ovaj način. Zahvaljujem svima koji su omogućili ovu donaciju i vjerujem da smo pomogli malim Palčićima u prvim njihovim danima na ovom svijetu. I sama sam majka i znam koliko su potrebne pelene, a Mali anđeo ima jedne od najkvalitetnijih tetri u Hrvatskoj pa je ova donacija pun pogodak - kazala je Antonija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na donaciji se najprije zahvalio ravnatelj Kliničke bolnice 'Sv. Duh' prof.dr.sc. Mladen Bušić: "Hvala Malom anđelu koji je zapravo pokazao da je Veliki anđeo. Svaka donacija za naše Palčiće dobro dođe, a posebno kad se odnosi na neophodni potrošni materijal kao što su ove kvalitetne tetra pelene. Upravo je u ovoj bolnici uz našu veliku pomoć i podršku osnovana udruga „Palčići“ pa mi je zato još draže da je upravo naša bolnica odabrana kao prva za ovu donaciju.“

- Tetra pelene su jako potrošna roba za svakog našeg Palčića. Dnevno ih svako nedonošče treba barem pet pa je ova akcija, kao i donacija, pun pogodak. Primjena im je široka, u inkubatoru, prilikom previjanja, ma zapravo bez njih bi bilo puno teže. Zahvaljujem Malom anđelu u ime svih Palčića koji će se sigurno bolje osjećati uz ove mekane tetra pelene - kazala je Željka Vučko. 

Predajući pelene, voditeljica marketinga Malog anđela Helena Mikačić zahvalila je svim kupcima koji su omogućili ovako veliku donaciju.

- Veliko nam je zadovoljstvo što imamo tako sjajne kupce naših tetra pelena koji su zapravo omogućili ovako veliku donaciju. Naše pelene su jako kvalitetne pa vjerujem da će sestre na neonatologiji bolnice Sv. Duh biti zadovoljne. Ovu smo akciju pokrenuli jer podržavamo „'Palčiće' od prvog dana, a vjerujem da će svi naši kupci biti ponosni kad vide da je donacija završila u pravim rukama. Akcija se nastavlja dalje, želja nam je donirati pelene i ostalim našim neonatologijama, a o svemu će zainteresirani biti obaviješteni putem naših komunikacijskih kanala - rekla je Mikačić.

Donaciji su prisustvovali predstojnik Klinike za ginekologiju KB „Sv. Duh“ doc.dr.sc. Berivoj Mišković, prim dr. med. te predstojnik odjela neonatologije prof.dr.sc. Milan Stanojević, prim.dr.med. koji su također digli Palčić gore za donaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'