Show

Komentari 77

'Malo je čudno da četiri države s istog područja prođu i s Balkana nitko! Trebamo strane autore...'

'Malo je čudno da četiri države s istog područja prođu i s Balkana nitko! Trebamo strane autore...'

U Hrvatskoj praktički da nema pop glazbe moderne, u skladu s vremenom. Prošlo je 30 godina, još od mog vremena, kad smo ovdje pratili trendove. Nešto ne štima, smatra estradni menadžer

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosong, mlada Albina Grčić (22), unatoč odličnom nastupu i puno pohvala, pomalo iznenađujuće nije se uspjela plasirati u finale Eurosonga.

POGLEDAJTE VIDEO:

- I ove godine se pokazalo da nismo uspjeli, iako se kvaliteta izvedbe podigla. Naši posljednji ulasci u finala bili su vezani uz strane autore pjesama, možda je to formula uspjeha i možda se moramo vratiti tome. Čudno je i da su prošle četiri države u finale s istog područja, a baš nijedna s Balkana - zaključio je estradni menadžer Zoran Škugor u studiju 24sata. 

Problem je ipak dublje prirode, smatra gost. 

- U Hrvatskoj praktički da nema pop glazbe moderne, u skladu s vremenom. Prošlo je 30 godina, još od mog vremena, kad smo ovdje pratili trendove. Nešto ne štima, mladi gledaju kako uzeti neke novce, ne slušaju svjetsku glazbu - zaključio je Škugor. 

Dok se nešto ne promijeni, neće biti bolje, smatra. 

- Ako se mi zadovoljavamo tek ovako dolascima i polufinalima, onda je to u redu, ali iskorak je teško napraviti - rekao je Škugor u studiju, i sam razočaran rezultatom. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ALBINOM:

Najčitaniji članci