Obavijesti

Show

Komentari 43

Mama Marica: 'Snaha mi je po mjeri pa ne trebam koprive...'

Mama Marica: 'Snaha mi je po mjeri pa ne trebam koprive...'
4

NAPOKON JE OŽENILA SINA U showu joj se ni jedna djevojka nije dopala, a dan nakon finalne emisije sin joj se oženio snahom iz snova

VIDEO

U finalnoj epizodi showa “Ženim sina?” kandidatkinja Višnja odbila je prsten Igora Bjeloševića, no on ga je već sljedeći dan stavio na prst odabranice Suzane Sekovanić. Show se, naime, snimao 2016., a svoju Suzanu Igor je upoznao lani u rujnu.

Marko poručio Nives: Grubost koju tražiš ne mogu ti pružiti
Marko poručio Nives: Grubost koju tražiš ne mogu ti pružiti

- Vjenčali smo se u samoborskoj vijećnici, a svadba je bila u restoranu Stara preša. Bilo nas 14, obitelj i kumovi - kaže Igor.

Njegova mama Marica, koja je slovila za najstrožu mamu u showu Nove TV, oduševljena je snahom. Kaže da je ne smije previše hvaliti kako je ne bi urekla, a nema razloga prigovarati joj, kamoli se prijetiti da će je istući koprivama. Sviđaju joj se Suzanin karakter, nježnost, osjećajnost, ljepota, odgovornost... Marica dodaje da bi snahine vrline mogla dugo nabrajati.

- U rujnu će Suzana i Igor postati roditelji. Ponudila sam joj da im nešto skuham, da se trudna ne muči. Nije htjela, rekla je da je kuhanje opušta - hvali je mama Marica.

Mladi par ne živi s njom. Igor se s 27 godina osamostalio i u Brdovcu uselio u vlastitu kuću. Iza Nove godine doselila se i Suzana te par od tada živi zajedno. Dan nakon vjenčanja mlađeg sina Marica je gledala finalnu epizodu showa. Smatra da su se djevojke predstavile u lošem svjetlu. 

Marko mijenja odluku, a Adnan od Brijuna zna 'koja je prava'
Marko mijenja odluku, a Adnan od Brijuna zna 'koja je prava'

Renati je prijetila da će je istući koprivama po golim grudima, čak ju je i izbacila iz showa. No da je Igor odabrao Renatu, ona bi je, kaže, prihvatila. Puno draža od Renate, Višnje i ostalih kandidatkinja bila joj je skromna Suzana koju je Igor majci predstavio kao ženu svojeg života.

- Svi koji su gledali show mislili su da je Igor pod mojim utjecajem, a snaha tvrdi suprotno. Rekla je da je Igor samo svoj i dodala: ‘Da je barem pod vašim utjecajem’. Dugo smo čekali da se oženi i napokon dočekali. Sad mi je važno samo to da Igor bude sretan i staložen, a beba koja stiže živa i zdrava - priča mama Marica koja se uskoro sprema i u mirovinu.
Ima 42 godine staža i vrijeme je, kaže, da se povuče. Ima i dvoje unuka od starijeg sina, a treće je na putu. Zahvaljujući showu i sama je postala zvijezda.

- U trgovini u Popovači tražila me je prodavačica da se slikam s njom. Prepoznaju me posvuda - priča Marica.

Odveo ju je na vjenčanje

Višnja iz showa odbila je njegov prsten, no Suzana je dan prije toga s Igorom otišla kod matičara i postala gospođa Bjelošević

Dobra kuharica

Mama Marica smatra da snaha mora dobro kuhati pa je pomno provjerila vještine natjecateljica iz showa ‘Ženim sina’

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin